5 hónapos baba éjféltől reggel 10ig alszik, ez rendben van?
Kicsit el van csúszva a napja. A 10 óra éjjeli alvás teljesen oké, igen mivel későn kel nyilvánvaló, hogy nem is lesz korán álmos. Nektek ez megfelel?? Ha nem, akkor apránként lehet megpróbálni előrehúzni a fektetést, ha más nem, reggel picivel korábban ébreszteni de vagy beválik vagy nem. Ha nektek megfelel, akkor inkább a közösségbe kerülés miatt gond ha így marad. Viszont az alvásátálássokat akár ki lehet majd használni.
Tapasztalatom pedig az, hogy nagyon nehéz kezdeni valamit az ilyennel, az én kisfiam pacsirta, 5-kor általában fent van, nem tudok vele mit csinálni.. ha később fektetem kevesebbet alszik, de még 1 hét után is felkel max 5-kor. (Sőt, ha túlfárad, méghamarabb.) Kb 7 hónapos korára én sikeresen alkalmazkodtam hozzá. Korábban későn fekvő voltam, már el tudok én aludni 9-kor is. Szóval bele is törődtem, hogy ő ilyen. (Csak remélem a kistesó is korán fekvő lesz..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!