Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan látom, hogy a babámnak...

Honnan látom, hogy a babámnak szájpenésze van?

Figyelt kérdés

A lanyunk 9 honapos, es tegnap nagyon kipirosodott a popsija meg a pelusban szinte mindenhol a bore. Sudocremet hasznalunk amiota megszuletett, ilyen meg nem volt. Azert gondolok szajpeneszre, mert valahol hallottam hogy a gombas fertozes vegighaladhat benne es a kaki emiatt csip ki mindent a pelusban. Ma kamillas vizzel mosom neki, de ha nem muszaj nem kiserletezek...

Koszi!!

2008. okt. 9. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Legbiztosabb az orvos,vagy védőnő.Talán épp én írtam nektek,hogy lehet akár az is.

Én sem láttam a kislányomnak,amúgy fehéres a szájpadlás.nyelv,vagy hátul a kis torkánál,de mondom én sem láttam neki,csak étvágytalanabb lett,és nem akart meggyógyulni a náthája,emiatt,mert allergizálja a szájpenész,és ez okozta a kiütést,pirosodást.Speciális popsikenőcsöt írt fel a doktornő.

Mondom nem jelenti hogy tutira nektek is ez van,én sem gondoltam.

2008. okt. 9. 17:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ja és persze nem borax glicerint kapott,hanem egy komolyabb kutyulékot a szájára.(ba)
2008. okt. 9. 17:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia ! Nekünk volt szájpenészünk, az egész nyelve tejfehér és nem múlik el hanem le kell dörzsölni,a patikus néni azt javasolta h tekerjek az újjamra 1 db gézlapot azt ittatam át boraxos folyadékkal és egy erős mozdulattal lehúztam a nyelvéről ezt addig kellett csinálni míg teljesen elmúlt.Teljesen a nyelve végén meg fültiszitó pálcával mert oda nem fér be az ember keze. Ja és persze az étvágya sem volt olyan jó, mert fájt neki és valóban ahogyan az első anyuka is írta a popsiján is jelentkezett és felváltva kellett canesten és boraxos popsikrémmel kenni egészen addig amig ott is megszünt a probléma. kb. 1 hét volt az egész!

üdv.

2008. okt. 9. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!