Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy éjszaka is 3...

Normális, hogy éjszaka is 3 óránként eszik?

Figyelt kérdés
Kisfiam 15 hetes múlt. Éjszaka is 3 óránként eszik. A nagyik szerint már több időt kellene kibírnia kaja nélkül. Jó ez így? Mikor fogja átaludni az éjszakát?
2008. okt. 9. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez van,pedig már 9 hónapos.
2008. okt. 9. 16:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam is 3 óránként evett még ekkor, kb. fél éves volt,amikor vacsira már kapott valami szilárdat vagy sűrűbbet a tejnél, és onnantól már 6-7 órát is kibírt. Szerintem amíg csak tejcsit v. tápszert kap,addig természetes, hogy éhes. Sőt később már ennyit sem fog bírni kaja nélkül,mert igényli majd a "töményebbet". Bár nem írtad,hogy mit kap enni,de gondoltam, 15 hetesen még nem sok variációd van.
2008. okt. 9. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom 4,5 hónapos.

Még mindig eszik éjszakánként, 2,5-3 óránként.

Sajnos nálunk nem jött be a tartalmasabb vacsi-kipróbáltam, adtam neki tejpépet "vacsira" ... 3 óra múlva már evett:)

Mondjuk az csak egyszeri szilárd vacsi volt (még nappal is csak 1x eszik -ha egyáltalán eszik- gyümölcsöt.

Én már várom, hogy vége legyen, mert minden éjjel 2-3x kimenni tápszert melegíteni igen-igen fárasztó.

2008. okt. 9. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
1 vagyok. 3-nak. Én nem melegítem a tápszert.Este lefekvés előtt beviszem a szobába termoszban a megfelelő hőm vizet és éjszaka csak összeállítani kell a kaját.Próbáld ki.Még félálomban is el lehet így készíteni:)
2008. okt. 9. 18:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam, hogy normális, hogy ennyit van fel. Csak anyatejet kap a kisfiam és 6 hónapos koráig nem is akarok neki mást adni, addig marad az éjszakai kelés.
2008. okt. 11. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!