A Reina név adható Magyarországon?
Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok a Reina névről? Tetszik/nem tetszik, adnátok/nem adnátok?2017. jan. 27. 21:29
1/10 anonim válasza:
Nem adható, de kérvényezheted.
Rella, Regina, Réna van ami hasonlít.
2/10 anonim válasza:
Őszintén? Én a régi magyar neveket támogatom! Magyarországon vagyunk! Tőlem távol állnak ezek a leírhatatlan és kimondhatatlan nevek. A három gyerekem is régi magyar nevű!
3/10 anonim válasza:
Igazat adok a másodiknak! Magyar gyereknek magyar neve legyen! Ez a név meg borzalom.
4/10 anonim válasza:
Senkivel se foglalkozz! Azt add, ami NEKED tetszik! Ha neked (mint ahogy nekem is!) a különleges nevek tetszenek (amik szinte soha sem magyarok), akkor ne adj magyar nevet! Egy ilyen beállítottságú embernek, ha azt mondják, hogy "adj magyar nevet!", olyan mintha nekik azt mondanánk, hogy adj " nem magyar nevet!". Szóval azt figyeld csak, hogy neked tetszik-e. Nekem amúgy tetszik :)
5/10 anonim válasza:
Nem igazán tetszik, de gázos névnek sem tartom.
Kedves utolsó, meglepődnél, ha jobban utánanéznél a magyar neveknek. Gyönyörű és különleges nevek is akadnak ott bőven.
6/10 anonim válasza:
Szerintem nem rosszabb, mint a manapság divatos nevek többsége.
7/10 anonim válasza:
Ha azt akarod, h elete vegeig veletlenul Reginanak irjak, es amikor bemutatkozik, ilyen parbeszedre szamitson hogy: Regina? Nem, Reina! Rejna? Nem, Reina, i-vel irjak!
...na, akkor add neki ezt a nevet.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2017. jan. 28. 07:52
9/10 anonim válasza:
Ne nézz ennyi szappanoperát, ez a véleményem:-D Magyar gyereknek legyen már magyar neve. Bár tudom, mostanában nem divat normális neveket adni.
10/10 anonim válasza:
magyar név, elárulom, se az Anna, Hanna, József, Dániel, Ádám, stb magyar...kb a Koppány, Réka, Csenge a magyar..
viszont igaza van annak a hozzászólónak, hogy folyton magyarázni kell majd.úgyhogy nem adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!