Milyen ruhát hord 4-6 hónapos babátok?
Én leragadtam a body+rugi kombonal. Szerintem ez a legkenyelmesebb, es ki sem igazan mozdulunk (csak nyakig overallban).
A tietek mit hord a lakasban?
Ugyan csak 2 hónapos, de ő is body, rugi kombóban nyomja.
Vedonohoz, orvoshoz nadrágot, pulcsit, zoknit adtam rá, de sokkal kényelmesebb az itthoni ruci.
body+naci+harisnya vagy zokni, hosszúujjas felső (vékonyabb fajta). Rugi csak pizsomának van rajta.
Ha elmegyünk, body+harisnya+leggings+tunika vagy hosszú ujjas
Rugit kb. 1 hónapos koráig kapott nappalra. Azóta talpas nadrág + body, body + nadrág + zokni kombóban van.
A fiamra tovább adtam rugit, de a lányom olyan ütemben nőtt az első hónapokban, hogy 2 hónap alatt 2 méretet ugrottunk át. 56ossal kezdünk, azt olyan 3 hetes korában 62esre váltottuk, majd a 68asokat szintén alig hordtuk, 4 hónaposan már 74est hordott.
Mi a rugdalózót szerintem 2-3 hetes koráig adtuk rá nappal, nekem az úgy néz ki, mint egy pizsama. Most 9 hónapos, de alváshoz még mindig rugdalózót kap, alatta bodyval.
Nappal body, nadrág és felsőt, pluszba kardigánt/pulcsit, ha hűvösebb van. De ha mintás a body, akkor van, hogy csak simán nadrág+body. Vagy van, hogy ruha és harisnya, azokat is imádom rajta.
Mondjuk mi sokat is megyünk ide-oda, vendégségbe már pici kora óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!