Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek mennyi idő telt el a...

Kinek mennyi idő telt el a hátról-hasra és a hasról-hátra fordulás között?

Figyelt kérdés
Az én babám már másfél hónapja forog hátról hasra, de vissza még nem, néhány véletlentől eltekintve, és nem is próbálkozik. Már 7 hónapos, nincs még elkésve?
2010. máj. 6. 08:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az enyém 4 hósan fordult hátáról a hasára, de hátról hasra(3-4 véletlentől eltekintve)magától még nem fordult át, éppen ma 6 hós. Én is ugyanabban a helyzetben vagyok, mint te.
2010. máj. 6. 08:50
 2/12 anonim ***** válasza:

Fiam 3 hónaposan hátról oldalra, 4 hónaposan hátról hasra, 5 hónaposan hasról hátra

Lányom kihaagyta a csak oldalra foldulást 3 hónaposan fordult hátról hasra és 4 hónaposan vissza.

2010. máj. 6. 09:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Nálunk egy hónap volt kb. 4 hónaposan hasról hátra, és 5 hónap körül vissza.
2010. máj. 6. 09:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Az én babám 4 hónaposan fordult hátról hasra,majd rá pár napra vissza.
2010. máj. 6. 09:19
 5/12 anonim ***** válasza:
4 hónaposan hátról hasra majd 5 hónaposan hasról hátra 6 hónaposan kúszott. most 7 hónapos és elkezdett kutyázni : )
2010. máj. 6. 09:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Nálunk 4 hónaposan hasról hátra, pont 1 hónap múlva hátról hasra. Nincs elkésve, minden baba más, eltérően fejlődnek. Nyugi, majd gyakorolja, próbálkozik és menni fog ;)
2010. máj. 6. 09:33
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ezek szerint kb. 1 hónap különbség mindenkinél van, remélem a fiam sem húzza sokkal tovább ezt az időt :)
2010. máj. 6. 09:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Nálunk is kb. 1 hónap telt el. 4 hónaposan hasról hátra, 5 hónaposan hátról hasra, kb.
2010. máj. 6. 09:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem hamarabb tudott hasról hátra fordulni (4 hósan), de azt nekem sem nagyon gyakorolta. Szerintem nem akart háton lenni. Viszont ha hátára fektetem egyből hasra fordul, úgy szeret lenni. Az enyém is 7 hónapos, és szerintem a tied is át tudna fordulni, inkább csak nem akar. Minek, ha jól érzi magát hason?
2010. máj. 6. 10:49
 10/12 anonim ***** válasza:
4 hónapos és tegnap előtt fordult hasról hátra 2X is, aztán tegnap meg hátról hasra. De azóta még egyiket sem ismételte.
2010. máj. 6. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!