Adtok vmilyen immunerősitőt a 2 év körüli gyerkőcötöknek? Ovikezdésre ajánlanátok vmit?
Mi a cebion multit szedtünk. Általában 1hét ovi, 2 hét itthon :( Állandóan hurutos. Pár hete kezdtük el a béres csepp c vitamin kombinációt. Ennek 6 hét kell, mire rendesen hatni kezd. Szerintem is azért kérdezz rá a gyerekorvosra!
4éves kiscsaj, 22 hónapos kissrác, 28 hetes pocakcsajszi anyukájuk
Az első hozzászóló által felsorolt immunerősítőket szedte a fiam is. Több kúrát is lenyomtunk. Az ára elképesztő, a Bronxo 10 tasakja 1500 körül van, az Iso is 3000 körül van. Én ezek mellé adtam még homeos immunerőstőt: eccihencia golyócskák, illetve engystol. Ezeket 10 napig kapta felváltva.
Hogy mennyire voltak hatásosak? Ki tudja, de tény, hogy egy ideje nem volt beteg.
Mi is a brocho vaxomot szedtük. Igaz, a teljes kúra benne volt 9000 ft-ban, de tavaszig kutya baja se volt a kiscsajnak, holott előző évben októbertől áprilisig taknyos volt és köhögött.
Az echinaceát szokták javasolni még, az teljesen természetes anyag. 2 éves kortól lehet szedni. szirupban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!