Jázmin, Boglárka, Szonja, Flóra vagy Hanna?
Jázmin tetszik, de itt naaaagyon sok van ahol élek, Hanna kb duplája és nekem már a könyökömön jön ki ez a név.
Boglárka olyan furcsa egy felnőtt nőnek.
Szonja vagy Flóra ha muszáj lenne ezekből választanom.
Jázmin: egyszerűen nem tetszik, nem tudom megmondani, miért. Sose tetszett, de ettől függetlenül egy teljesen normális név, szóval nyugodtan adjátok, ha nektek ez tetszik a legjobban. :) Tény, hogy egyre több ilyen nevű kislány van, bár ez nálam nem a legfőbb szempont.
Hanna: Biztos velem van a baj, de valahogy sose tudtam könnyen kimondani, olyan természetellenesnek tűnik a H betű ott az elején, vagy nem tudom. :D Ezt leszámítva egy nagyon szép névnek tartom, bár az Anna jobban tetszik, inkább azt adnám a sajátomnak. De mondom, szép név. Ha számít, hogy tucatnév-e, ne ezt add, évek óta a népszerűségi lista elejében van, sok kislány kapja ezt a nevet.
Boglárka: hasonló kategória nálam, mint a Jázmin. Abszolút normális név, nem tudok ellene felhozni semmit, de nekem egyszerűen nem tetszik. Ízlések és pofonok. :) A Bogi becézés még aránylag tetszik, de a Boglárka név nem.
Szonja: Ez tetszik! Nem túl gyakori (bár ez is egyre népszerűbb), de mégis ismert. Különlegesebb, de nem nevetséges. A hangzása is tetszik.
Flóra: Ez is tetszik. Egyszerű, szép.
Szóval én a Szonját vagy a Flórát választanám, valószínűleg a vezetéknéven és a férjem véleményén múlna, hogy melyikre esne a választás.
A Hanna jelenleg a legnépszerűbb lány név, emiatt se választanám, de nem is tetszik.
Jázmin szintén túl népszerű.
Szonja: az előzőeknél jobb, de ennek a hangzása nem tetszik.
Boglárka: szerintem szörnyű.
Flóra: nekem tetszik és ezt választanám ezek közül.
Jázmin : nem magyar gyereknek való.
Szonja : szintén zenész. Egy orosz örömlánynak jól állna. Estleg kisebbségnek itthon.
Hanna : unalmas tucatnév.
Boglárka : tetszik, de Magyarországon szégyen a magyar név manapság.
Flóra : ha eltekintek attól, hogy Orbán egyik lánya is ez, akkor adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!