Az aventes varázsitatónak 7 hónapos babánál ki kell venni a kupakban belül található gumis valamit?
Figyelt kérdés
bocsi a hülye fogalmazásért de ha benn evan szinte semmi sem folyik ha meg kiveszem ömlik. mit kell vele csinálni?2008. okt. 9. 10:24
1/4 anonim válasza:
Nem kell, éppen azért csöpögésmentes :) Mer ha összenyomod a szívőrészét, akkor jön belőle.. Na én is tudok fogalmamzni. A lényeg, hogy ne vedd ki, s amit én gondolok, mert nekünk is van, hogy mikor jön rá a baba, hogy hogy kellene abból inni, uis még nekem is nehéz inni abból. Kipróbáltam. A lányom csak idegeskedett, hogy sehogysem sikerült, aztán be is tettem a szekrénybe. Szóval nem egy jó találmány ez. Mi aventes pohárból iszunk és már egyre szebben.
2/4 anonim válasza:
Én kivettem belőle, mert szerintem így tanul meg inni. Ha benne van a szelep, akkor megint csak szopni kell, de nem úgy, mint a cumit. Minek tanuljon meg egy felesleges technikát? Persze, ömlik belőle szelep nélkül, de a pohárból is fog.
3/4 anonim válasza:
Mi is csak akkor tettük bele azt a szelepet, amikor mentünk valahová, hogy ne fröcsögjünk szanaszét. :)
4/4 anonim válasza:
Én vagyok az első, kipróbálom szelep nélkül, lehet, igazatok van, sőőt! Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!