Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik jó márka gyerekülésben...

Melyik jó márka gyerekülésben ami már ültetős? Melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés
Egyenlőre a Recaro és Maxy-Cosy között gondolkozunk. Van bármilyen tapasztalat ezekről?
2008. okt. 9. 09:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy hallottam, hogy a tesztek szerint a Römmer a legjobb, de mi sem eszerint fogunk dönteni, hanem hogy elvittük a törpit, belepróbáltuk és szerintünk a Recaro az amelyik a legjobban tartja és nekünk az tűnik a legjobbnak. Ráadásul a barátnőméknek is Recaro van és nagyon meg vannak vele elégedve.
2008. okt. 9. 09:19
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
Römer! A legjobb, csak gyereküléseket gyárt, folyamatosan tesztelik azokat, a legbiztonságosabbak, gyerekülés-kategóriában pedig örökké díjnyertes! Én nagyon meg vagyok elégedve a miénkkel, ha bekötöm az autóba, meg sem mozdul. És a gyereknek is kényelmes. A legutóbbi egyik babamagazin is a lista élére tette, statisztika alapján. Amiket te írtál...életemben nem hallottam.
2008. okt. 9. 10:23
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Mi Pierre Cardin-t vettünk, szerintem szuper.
2008. okt. 9. 11:52
 4/4 anonim ***** válasza:
51%
Látszik,h a 2.válaszoló nem otthonos az autós világban!A Recaro az egyik legjobb és legbiztonságosabb ülés!Mi biztos,h azt veszünk majd,amint a hordozóját kinövi.Sztem nem szabad egyből a 9-36 kg-ig megvenni,mert az egy picinek még nem olyan kényelmes.Először a 9-18 kg-ig,aztán a 36 kg-ig.Ha valaki szükségét érzi,még rögzítő talpat is tud hozzá venni,amivel még tutibbá teheti.5 hós baba anyukája
2008. okt. 10. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!