Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lányom most 6 hónapos az...

Lányom most 6 hónapos az normális azt vettem észre, hogy rázza a fejét elég sokat kb.1hete? :

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Mennyire sokat? É shogyan rázza? AZ én kislányom kb. 7 hónaposan kezdte ezt. AZóta megfigyeltem, hogy ezt akkor csinálja, amikor álmos már nagyon.
2010. máj. 5. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:

nekem is a fiam kb akkor kezdte rázni a fejét.mint amikor nemet mutat az ember ,úgy rázta.mondtam is a dokinéninknek,és azt mondta,hogy normális dolog.most jött rá,hogy tud "játszani a fejével".szinte minden nap csinálja a fiam.olyan édes,mikor mutatja,hogy nem.

8 hós

/S/

2010. máj. 5. 15:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát végülis nem olyan sürün.Ugy rázza mintha ugye azt akarná mondani,hogy nem.Csak olyan ijesztö amugy én is arra gondoltam,hogy lehet azért ,mert álmos nagyon.
2010. máj. 5. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia. Az én Babám is csinálta, csinálja. Kb. 8 hónaposan kezdte, én nagyon megijedtem, mert igen bizarr látvány volt. A védőnő megnézte és megnyugtatott, hogy örömét leli ebbe a fajta mozgásba is, felfedezi, hogy ezt is tudja már csinálni és csak játszik. Az elején elég sokat csinálta, ma már csak akkor ha bohóckodik :):):), pl. mikor áll és mondjuk neki, hogy tánci-tánci rögtön elkezdi a "fejriszát" :) szép napot nektek.
2010. máj. 5. 15:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell aggodni!?
2010. máj. 5. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nem kell aggodni, csak probalgatja miket tud csinalni, söt... a kisfiam pl allandoan odament minden szekrenyhez es falhoz rendszeresen es azon kopogtatta a fejet :( Probalgatta, hogy mindenhol faj-e ha beüti. Aztan egy-ket honap mulva mar mast probalgatott. Azt kell csak megfigyelni hogy direkt csinalja-e vagy önkentelen a mozgas, mert ha az utobbi akkor az mar gaz. Ugyhogy nyugi, majd elhagyja.
2010. máj. 5. 15:50
 7/7 A kérdező kommentje:
köszike a válaszokat
2010. máj. 5. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!