Babátoknak van kedvenc bébiétele?
Enyém is csak párat evett meg: az univeres gyümis husikat, és a kecskeméti gesztenyéset. Főzelékeket nem ette.
Miután jó pár nálunk is a kukában végezte, kb ezt az 5-6 fajtát vettem mindig, ezeket ette.
Az első hónapokban nagyon kevás fajtát evett meg a kislányom,aztán egyszercsak kinyílt az ízlésvilága, mert meglepő módon majdnem mindent elkezdett elfogadni amit próbáltam adni nekei.
Pedig már nagyon aggódtam,hogy nagyon egysíkúan étkezik.Szerintem már 9-10 hónapos is lehetett, amikor volt egy nagy változás, ráadásul ő addig a darabosat sem ette meg, csak azt ami totál pépes volt. Emiatt is aggódtam,hogy akkor hoyg fog megtanulni rendesen nyelni, aztán ez is kialakult, mert egyik nap egyszercsak megette a darabosat is.
Már egy éves lesz két hét múlva, most is van amit nem szeret,de elég sok mindent megeszik. Főleg azokat az éteéeket szereti nagyon amiket mi is eszünk.
Kecskemétit kap csak
1. Vilmoskörte-birsalma -> ezt bármikor bármilyen körülmények között :o)))
2. Őszi alma
3. Őszi pulyka
4. Alma sertésmáj
...
(nem akarja a zöldséget még megenni)
6és fél hós kisfiú anyukája
Kecskeméti zöldséges spagettit hidegen is megeszi
Univeres sütőtökös kajcsikat a májas kivételével
Nálunk minden jöhet(ett), ami viszonylag édeskés. Ezért rájöttem, hogy mindenbe, ami zöldségféle, kell tennem vagy paradicsomot (házi paradicsomlé) vagy sárgarépát, vagy bármilyen gyümölcsöt. A cukkinibe pl. kaprot és pici almát, hogy édesebb legyen, a spenótba banánt.
Na meg arra is rájöttem, hogy én túl sűrűre csináltam a papikat az üvegeshez képest, így több vizet teszek már hozzá, és tovább is turmixolom (foga még nincs).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!