Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babátoknak van kedvenc bébiétele?

Babátoknak van kedvenc bébiétele?

Figyelt kérdés
Lányomnak mindig főzök, de sajna általában fel kell bontanom egy üveg bébiételt.8 hónapos,szerettem volna kipróbálni a Kecskeméti: marhahúst rizzsel, de a kukában végezte.Nem sok fajtát eszik meg, Univer:Sütőtök-csirke-marha, Körte-őszi-pulyka, Almaszósz-csirke, Alma-máj.Nálatok van tuti befutó?
2010. máj. 5. 14:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Enyémnél alma-szilva a kedvenc.
2010. máj. 5. 14:27
 2/11 anonim ***** válasza:

Enyém is csak párat evett meg: az univeres gyümis husikat, és a kecskeméti gesztenyéset. Főzelékeket nem ette.

Miután jó pár nálunk is a kukában végezte, kb ezt az 5-6 fajtát vettem mindig, ezeket ette.

2010. máj. 5. 14:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Kecskeméti tökfőzelék marhahússal :) én is ritkán adtam bébiételt, csak ha nagyon rászorultam. Mondjuk én mindig keveset vettem ki az üvegből, azt melegítettem meg, azzal kínáltam, aztán ha láttam, hogy kér még, melegítettem még... Így soha nem dobtam ki semmit... igaz, apa a maradékot néha elcsente :))) Neki mindegyik ízlett :DD
2010. máj. 5. 14:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Minden ami banános.
2010. máj. 5. 14:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Nálunk bármelyik sütőtökös bejön meg a kecskemétinek a paradicsom, krumplival és hallal. Gyümiből pedig az őszi almával, bár azt mostanában inkább fagyasztottból csinálok én neki. Csak abból veszek bébikaját amit én amúgy nem szeretek és ezért nem is tudok megcsinálni, lásd sütőtök.
2010. máj. 5. 14:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Az első hónapokban nagyon kevás fajtát evett meg a kislányom,aztán egyszercsak kinyílt az ízlésvilága, mert meglepő módon majdnem mindent elkezdett elfogadni amit próbáltam adni nekei.

Pedig már nagyon aggódtam,hogy nagyon egysíkúan étkezik.Szerintem már 9-10 hónapos is lehetett, amikor volt egy nagy változás, ráadásul ő addig a darabosat sem ette meg, csak azt ami totál pépes volt. Emiatt is aggódtam,hogy akkor hoyg fog megtanulni rendesen nyelni, aztán ez is kialakult, mert egyik nap egyszercsak megette a darabosat is.

Már egy éves lesz két hét múlva, most is van amit nem szeret,de elég sok mindent megeszik. Főleg azokat az éteéeket szereti nagyon amiket mi is eszünk.

2010. máj. 5. 14:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Kecskeméti tökfőzelék amiben kapor is van. Imàdja
2010. máj. 5. 15:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Kecskemétit kap csak

1. Vilmoskörte-birsalma -> ezt bármikor bármilyen körülmények között :o)))

2. Őszi alma

3. Őszi pulyka

4. Alma sertésmáj

...

(nem akarja a zöldséget még megenni)

6és fél hós kisfiú anyukája

2010. máj. 5. 15:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Kecskeméti zöldséges spagettit hidegen is megeszi

Univeres sütőtökös kajcsikat a májas kivételével

2010. máj. 5. 17:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Nálunk minden jöhet(ett), ami viszonylag édeskés. Ezért rájöttem, hogy mindenbe, ami zöldségféle, kell tennem vagy paradicsomot (házi paradicsomlé) vagy sárgarépát, vagy bármilyen gyümölcsöt. A cukkinibe pl. kaprot és pici almát, hogy édesebb legyen, a spenótba banánt.

Na meg arra is rájöttem, hogy én túl sűrűre csináltam a papikat az üvegeshez képest, így több vizet teszek már hozzá, és tovább is turmixolom (foga még nincs).

2010. máj. 5. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.