Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is rendre kifolyik a...

Másnak is rendre kifolyik a Libero pelusból a kaki?

Figyelt kérdés

Lányom 5,5 kg, még a 2-es méretet használjuk. Igaz vettem már több fajta 3-asat is, de még mind nagy egy kicsit.

A babám anyatejes, sokat és hígat kakil naponta többször is. Szinte minden nap kétszer át kell öltöztetnem mert hol a derekánál, hol a comjánál lesz kakis a ruhája. Már nagyon elegem van a kaki dörzsölgetésből:( Ha véletlenül sehol sem folyik ki az ritkaság számba megy és örömtáncot járok !

Nektek melyik pelus vált be ilyen téren? Persze ami megfizethető!

Tegnap kínombam vettem Rossmanosat, az talán jó lesz, de nem akarom elkiabálni.

2010. máj. 5. 12:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Liberóval a térképről is le lehetne kergetni. Egy rakás ... A pamperssel is voltak gondjaink, a Huggies viszont tökéletesen bevált!
2010. máj. 5. 12:53
 12/14 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak: Nem hajtok ki semmit, úgy ahogy van ráadom!

Melyik fodrocskákat hajtsam ki? A külsőt vagy a belsőt?

Jaj, most annyira bénának és hozzá nem értőnek érzem magam, pedig már van 2 tizenéves lányom. Ők is felnőttek valahogy:)). Akkor még nem volt ekkora választék, és nem emlékszem, hogy ilyen gondom lett volna.

Rég volt, lehet, hogy az idő megszépítette a kakit is?:)

2010. máj. 5. 12:56
 13/14 A kérdező kommentje:
Azért vettem Liberot, mert az újszülött mérettel nem volt semmi gondunk. Azt hittem ami egyszer jó, az később is be fog válni. Most látom csak, hogy ez közel sincs így, mindig próbálgatni kell a másik fajtát is. Jó kis móka!:)
2010. máj. 5. 13:00
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

nekem csak a liberót ajánlották babás barátnőim és abszolút bevált. persze el kell rendezni mindent, hogy ne folyjon ki semmi. a külső fodrot kihúzni, mert ha be van tűrődve kivezeti a kakit. de mikor benyúlsz az ujjaddal, hogy kihúzgáld vigyázni kell, hogy a belsőt ne húzd ki, mert akkor megint csak kijön a kaki. egyébként azt gondolom ha nagyon hígat kakil előfordulhat ilyesmi. én egyszer adtam kisfiamnak 1 üveg szilvát nem tudván, hogy hashajtó hatású na akkor neki is kifolyt 2* olyan híg volt.

ja és ha háton altatod akkor szerintem nem meglepő, hogy kifolyik. mikor pár hetes volt a kisfiam még háton aludt és bár nem folyt ki a cucc, de a pelenka pereméig elfolyt.

2010. máj. 5. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!