Másnak is rendre kifolyik a Libero pelusból a kaki?
Lányom 5,5 kg, még a 2-es méretet használjuk. Igaz vettem már több fajta 3-asat is, de még mind nagy egy kicsit.
A babám anyatejes, sokat és hígat kakil naponta többször is. Szinte minden nap kétszer át kell öltöztetnem mert hol a derekánál, hol a comjánál lesz kakis a ruhája. Már nagyon elegem van a kaki dörzsölgetésből:( Ha véletlenül sehol sem folyik ki az ritkaság számba megy és örömtáncot járok !
Nektek melyik pelus vált be ilyen téren? Persze ami megfizethető!
Tegnap kínombam vettem Rossmanosat, az talán jó lesz, de nem akarom elkiabálni.
Utolsó válaszolónak: Nem hajtok ki semmit, úgy ahogy van ráadom!
Melyik fodrocskákat hajtsam ki? A külsőt vagy a belsőt?
Jaj, most annyira bénának és hozzá nem értőnek érzem magam, pedig már van 2 tizenéves lányom. Ők is felnőttek valahogy:)). Akkor még nem volt ekkora választék, és nem emlékszem, hogy ilyen gondom lett volna.
Rég volt, lehet, hogy az idő megszépítette a kakit is?:)
nekem csak a liberót ajánlották babás barátnőim és abszolút bevált. persze el kell rendezni mindent, hogy ne folyjon ki semmi. a külső fodrot kihúzni, mert ha be van tűrődve kivezeti a kakit. de mikor benyúlsz az ujjaddal, hogy kihúzgáld vigyázni kell, hogy a belsőt ne húzd ki, mert akkor megint csak kijön a kaki. egyébként azt gondolom ha nagyon hígat kakil előfordulhat ilyesmi. én egyszer adtam kisfiamnak 1 üveg szilvát nem tudván, hogy hashajtó hatású na akkor neki is kifolyt 2* olyan híg volt.
ja és ha háton altatod akkor szerintem nem meglepő, hogy kifolyik. mikor pár hetes volt a kisfiam még háton aludt és bár nem folyt ki a cucc, de a pelenka pereméig elfolyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!