Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit használjak babám fogzási...

Mit használjak babám fogzási fájdalmainak enyhítésére?

Figyelt kérdés

Most kezd fogzani, és azt hiszem lassan fájdalmai is vannak. Eddig csak nyálzott és intenzíven rágott mindent.

Fél füllel hallottam, hogy többféle zselé van. Melyik milyen?Ki mit ajánl?

2008. okt. 8. 19:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi 3 féle zselét próbáltunk, de nekünk nem vált be. A homeós golyók csillapították a nyűgösséget.
2008. okt. 8. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Dentinox gél elég jó kb 1200 ft, be kell dörzsöni vele az inyét

az orvos is tud kiirni valamilyen lidocainos oldatot

2008. okt. 8. 19:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A Dentinoxból kétféle van, az egyik gél, a másik egy folyadék, amivel ecsetelni lehet. A gél naponta háromszor lehet csak használni a lidocain miatt (kamilla és lidocain van benne), a folyadékot viszont többször azt hiszem mert abban nincs lidocain (de ebben nem vagyok biztos). Ezen kívül lehet homeopátiás szereket használni, ezekben nem vagyok jártas egyáltalán. Illetve itt vannak még a házipraktikák, mint pl. a citromkarika. Szomszédom a kislányának mindig citromkarikát ad, ha fáj a fogínye, mert az összehúzza vagy mit csinál és így nem fáj neki. Meg itt van még a hűthető vízzel töltött rágóka is, ami sok esetben beválik.
2008. okt. 8. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Homeopátiás szereket javaslom.A gyógyszeri készítményeket sztem felejtsd el,minek mérgezed szegényt.ne adj neki lidocainos dolgot van akinek megdobogtatja a szívét és gondolhatod ha egy felnőttre így hat,mit csinálhat egy babával..semmit sem ér.Én fogorvosokkal dolgoztam együtt gyed előtt,ez csak lelkileg hat.Chamommilla vulgaris 15ch-t adj neki az jót tesz,a nyugtalanságra is jó.Ez kamilla tartalmú amúgy.nekünk még hasfájásra is segít.
2008. okt. 8. 19:48
 5/8 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolótól kérdezném hogy egy honlapon ezt találtam: Chamomilla D12. Mi a különbség ez és az általád ajánlott között? (nem vagyok otthon homeoban)

És mások milyen homeost használnak? És hogy kell adagolni?

A net szerint ezt 3-4-szer 5 golyócska adagban kell adni naponta. Ezt állandóan? Meddig? VAgy csak akkor, ha nyűgös?

Köszönöm:-)

2008. okt. 8. 20:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én FLP-s Aktivátort adok neki,Az ínyét meg gézlappal simizem amire First-öt fújok.
2008. okt. 8. 21:08
 7/8 anonim válasza:
53%
Egy gyermekgyogyasz irta ezt,hogy ezekben a zselekben,fajdalomcsillapitokban vannak bizonyos olyan anyagok,amik a nyelocsore,es a nyirokcsomora arthatnak,mert egy baba abba halt bele,kimutattak,hogy ilxen szer okozta a halalat,mert megdagadt tole a nyelocsove es megfulladt,amugy en eleinte kentem a lanyomnak az inyet,de mivel lattam hogy nemhasznal abbahagytam,utanna olvastam ezt a cikket.
2008. okt. 9. 23:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Chamommilla vulgaris 15ch-t vegyél, a szám a golyó hígítottsági arányát jelenti. Hasfájásra, és fogzási problémákra jó. Akár óránként is lehet adni neki, 5 golyót kevés forralt, lehűtött vízben, amikor szükség van rá. Persze ha múlik a nyűgösség, egyre kevesebbszer kell belőle.
2008. okt. 10. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!