Milyen játékot érdemes venni 4 hónapos fiamnak?
Figyelt kérdés
Olyan, ami egy időre lefoglalja. Gondolom nem sok ilyen van, mivel még nem ül, de valami más a játszószőnyegen kívül?2008. okt. 8. 19:06
1/5 anonim válasza:
Az én pici fiam mindjárt 3 hónapos lesz,ő szokta nézegetni az elé tett színes plüss állatokat és van egy csörgője,amit,ha rázok neki,akkor nevet rá.
2/5 anonim válasza:
Anya,taníts engem!
Nagyon jó könyv,mindent megtalálsz benne hónapról hónapra ami a babának való.A születés pillanatától 6 éves korig írja le,hogy mi köti le a piciket.
3/5 anonim válasza:
nekem 4,5 hónapos a kislányom és nagyon szereti a kelj fel Jancsit,mert azt csak lökdösni kel és hangot ad . A rágókákat, nem tudom nem irtad h megtartja a kezecskéjében a játékot, mert akkor szóba jöhetnek még a külöböző színes kis plüss figurák amik esetleg csörögnek és ha hadonászik vele sem tesz magában kárt :)! Még amit nagyon szeret ha énekelgetek neki és különbözö dalokhoz más-más mozgást csinálok vele, széles nagy mosollyal jutalmazza. üdv.
4/5 anonim válasza:
LAMAZE vagy FISHER PRICE kiskönyvek, játékok! Olyan sok színes érdekes dolog van bennük, hogy egy jó ideig elvannak velük a babák. Az én lányomnak egy LAMAZE almája van, (van több ilyen készségfejlesztő kiskönyve is, de ez a kedvenc) órákig el van vele. 5 hónapos. Van benne tükör, fényképtartó, csíkos rész, kockás rész, ilyen színű, olyna színű oldal, sima, göröngyös :) csörgő, zőrgő... Mindig leköti. Igaz, hogy nem olcsó, de jó befektetés :) Kb 3-5ezer Ft/db.
5/5 anonim válasza:
Nekem igaz még csak 3 hónapos a babám,de nekünk is van egy lamaze szarvasunk kb 3000ftért vettem,nem érdekli pedig tök aranyos rágókás a szarva csörgős zörgős a patája,viszont amit imád egy felhúzhatós színem műanyag papagáj aminek textil a lába..tescos-kb 2000ft volt,na azt nagyon szereti,Tehát hiába veszünk nekik drága cuccot lehet neki a gagyi tettszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!