Gyorsan megszokhatja hogy köztünk alszik?
Nagyon nehéz lesz leszoktatni és később is rossz lesz neki. Saját tapasztalatból beszélek: Mikor pici voltam, 1,5 szobás lakásban laktunk. Apa nagyon horkolt, ezért az én szobámba vettek egy 2 személyes ágyat és anyu velem aludt egy szobában. Arra már nem emlékszem, hogy miért, de még kiságyas koromban mindig kivett és maga mellett altatott. Biztosan én is hisztiztem, ha vissza rakott. Aztán 10 éves koromig ment ez így, hogy az én szobámban aludt velem, majd másik házba költöztünk és lett saját szobám. A mai napig szörnyű élmény, ha egyedül kell aludnom. Egyszerűen nem tudok normálisan álomba merülni, pihentetően aludni, nem érzem magam biztonságban egyedül, pedig már 30 éves felnőtt nő vagyok, akinek nem kéne, hogy gondot okozzon a sötétben egyedül alvás... Mégis, ha a férjem későn ér haza, vagy mondjuk hajnalig kimarad a barátaival, akkor én addig kuksolok ébren, amíg haza nem ér. Van, hogy több napot távol van munka miatt külföldön. Olyankor 3 opció van: lámpafény mellett alszok, áthívom a barátnőmet aludni, vagy szabit veszek ki és elkísérem a férjemet külföldre.
Most vagyok várandós az első babánkkal és tudom, hogy nagyon nehéz lesz megállni, hogy ne vegyem magam mellé, ha sír, ha nem tud elaludni, de nem fogom megtenni, mert nem szeretném, ha olyan nehéz lenne neki később az egyedül alvás, mint nekem.
Most komolyan honnan veszed hogy zavar?? Nem szeretném, mert jobb lenne neki a sajàt ágyában de persze hogy nem zavar ha ott van mellettem! Es szerinted ha nem kelnék fel akkor hogy jönne mellénk egy 5 hónapos? Kb óránként kelek még így is de mint ahogy a kérdésben is leírtam, ha a kiságyba teszem vissza akkor rögtön sír! Ezért marad mellettünk.
A normális válaszokat köszönöm.
Azert elgondolkodtato, hogy mennyi agressziv no szul gyereket ...
Kerdezo, akkor mi a feneert kerdezel, ha ugyis neked van igazad ?!
Nekem mind a harom gyerek mellettem aludt kb 1-1,5 eves korig
Utana siman atszoktak a sajat agyukba
Fokozatosan kell visszaszoktatni
Nalam alap volt h az elso kort mindig a sajat agyaban aludta at ha ebredt athozztam magam melle
Mire 1 eves.lett mar majdnem az agyaban aludta vegig az ejszakat mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!