4 hónapos a lányom, de még mindig felsír éjszaka, hajnalban amikor a puki bántja, avagy kakil (és fel is ébred rá sajnos). Meddig fog ez tartani?
nekem 2 éves a kislányom, és ő is felsír néha éjszaka. Nála ez akkor van, ha valami történik nap közben (pl elesik) és álmodás közben oda jut a napi történések "visszajátszásában", amikor elesett. Ebben nincs semmi extra. Ne a "nagykönyv" alapján akarj gyereket nevelni. (ez meg az le van írva, hogy ennyi meg ennyi idősen ezt meg azt kéne...) Ezeket "szabványosítva" leírták, de egy gyerek az nem egy precíziós laborműszer...Ez van, idővel elmúlik. De szerintem néha te is felriadsz alvás közben, csak nem sírsz fel (vagy nem emlékszel rá), de ő még így fejezi ki, ha megijed álmában.
Hasfájásra meg BioGaia cseppek, az a tuti.
2,5 évesem is néha felsír éjszaka.
EGy 4 hónapos még nagyon pici, ennyi idősen ritka az hogy átalusszák az éjszakát.
Nekem mindkét gyerekem 1,5-2 éves kor körül aludták csak át rendszeresen.
TI még előtte vagytok a fogzásnak, mozgásfejlődésnek, szeparációs szorongásnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!