Mikor nevetett először a babád?
Tisztán emlékszem, a fiam még nem töltötte be a 4. hónapot, amikor egyszercsak gurgulázva kacagni kezdett. Tudom, mert építkeztünk azon a nyáron, és aznap vittük ki Anyukámat először az új házba😊a kocsiban ültünk, a férjem ült a fiunkkal hátul (anyum kocsijával mentünk, én elöl anyukám mellett ültem), és egyszer a fiunk hirtelen elkezdett kacagni, gurgulázva, olyan gyöngyöző kacagással, mint egy angyalka. Emlékszem, megkönnyeztem, olyan csodálatos volt. Nagyon emékezetes pillanat, mert egyébként nagyon hasfájós, sírós baba volt, az elsö 3 hónapban alig aludtunk, én zombi voltam. Akkorra kezdett elmúlni a hasfájása, és hirtelen, mintha egy másik kisbabát kaptunk volna, mosolygós, gőgicsélő, kedves kisbabát. A kacagását hallva úgy éreztem: megérkeztünk, tudtam, hogy életünk legszebb időszaka következik. Mintha ott váltam volna anyává.
Tudom, hogy őrülten csöpögős, ahogy leírom, de még most is bekönnyesedik a szemem.
Most lesz 4 éves azbén csodálatos kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!