Melyik név tetszik a legjobban?
Figyelt kérdés
Ha már ennyien megkérdezik, hát én is megkérdezem.
Vezetéknév Szalóki.
A jelöltek: Kira, Mira, Maja, Blanka, Helga.
Ti melyiket adnátok?
2017. jan. 7. 15:20
1/12 anonim válasza:
Nekem a Mira vagy a Maja. Mondjuk alapból nem szeretem a Blanka és a Helga nevet, a Kira pedig nem hangzik olyan jól(lásd: SzalóKI KIra).
2/12 anonim válasza:
Helga.
Kira, Mira, Maja tucat nevek. Szalóki Kira nem is hangzik jól a közös utolsó-első szótag miatt.
A Blanka név nem annyira tetszik.
3/12 anonim válasza:
A Kira rémes, mintha dadognál, amikor kimondod. A Mira meg simán nem tetszik.
A másik három szuper, nekem Blanka az egyik lánykám. :) A Helga lenne a következő favoritom ebből, de nálunk apjuk leszavazta. Hédi, Hedvig nem tetszik?
4/12 anonim válasza:
Sok nő csukott szemmel rábök néhány névre az utónév listában ? Egyedül a Blanka értékelhető. A Kira különösen szörnyű. Macskának való, nem embernek.
6/12 anonim válasza:
Nálunk is Szalóki a vezetéknév :-) A mi kislányunk Bianka, szerintem nagyon jól illik. Nemsokára születik a második lányunk, ezek eddig a lehetőségek: Lili, Noémi, Bettina. DE még nem döntöttünk :-)
8/12 anonim válasza:
A kislányom Maja (és ő az egyetlen Maja, akivel valaha találkoztam) de még a Mira is tetszik (szintén csak egyet ismerek)
9/12 anonim válasza:
Szia!Leginkább a Mira meg a Kira tetszik ezek közül nekem,de az utóbbi szerintem nem lenne a legjobb választás a vezetéknév utolsó 2 betűje miatt.Szalóki Kira(KIKI).Számomra kicsit furcsa.A Maja és a Blanka nekem annyira nem tetszik,de a Blanka kifejezetten illik hozzá,a Helga nevet én rossz emlékekhez kötöm,úgyhogy ezt én biztos nem adnám,de ez itt nem számít,alapvetően szép név.:)Szóval leginkább nekem a Mira tetszik,de a Blanka illik legnkább a vezetéknévhez (szerintem) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!