Az egyik családtagunktól rendszeresen olyan játékokat kapunk, ami nem a fiam korának megfelelő. Ez másoknál is gyakori jelenség?
Nekem a sógornőm ilyen. Nincs gyereke, 36 éves.
Nekem nagy babám született : 4900 gramm és 56 centi
A kórházba amit hozott ajándékba kisruhát, még mindig nem nőtt bele, pedig a kislányom már 2,5 éves :-D
A keresztelőre (3 hónapos volt), egy laphintát és mászókás csúzdát kaptunk. A csúzdára most kezd el felmerészkedni, a hinta még mindig a garázsban van.
De 1 évesen sárkányos kincskeresős kifestőt kaptunk, és nem értette, hogy miért csak firkálja és tépi a lapokat!?
Most 2 évesen egy nagybiciklit akart neki venni szülinapjára, amikor még a triciklit is tolni kell alatta.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Ezek szerint ez sokaknál előfordul...
Persze, ruhát is, játékot is, meg egyéb dolgot is.
pl. a fiam leendő keresztszüleitől etetőszéket kapott, mikor jöttek először meglátogatni minket, akkor volt a fiam kb. 3 hetes. De eltettem, letakartam, és most nagy hasznát vesszük. Karácsonyra (akkor volt a fiam 3 hónapos), a keresztapja olyan pulcsit vett neki, ami 1 éves korában lesz rá jó.
Anyukám külföldön dolgozik, mikor jött haza a fiam születése után, hozott egy pár rucit, 68-74est, plüss rugit, amit most kéne ráadni, vagyis most jó rá, de már itthon is csak egy bodyban van. Pedig még egyszer sem volt rajta.
Ja, meg akkor hozott neki formabedobót, meg hintalovat karácsonyra. Na bumm, majd jó lesz neki, enni nem kér. :D
A lányom 2 éves múlt és mostanában vette elő azokat a játékokat, amikkel 3-6-9 stb. hónaposan játszott.
Szerintem most van ott a fejlődésben, hogy tudja mi is az. Ráadásul a babáit is elkezdte etetni, fésülgetni, beszél hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!