Megszületik hónap végén a húgom, azonban nevet még nem választottunk neki, anyu a névválasztást rám bízta. Szerintetek mi legyen a neve? Vezetéknév: Tamás
Figyelt kérdés
Az én nevem Tamás Réka a Húgomé Tamás Henriett /ezeket ne irjátok/ Köszönöm2010. máj. 4. 12:14
21/30 anonim válasza:
sajnálom...
de amugy én is Erika vagyok.szerintem szép név.de a Laura jobban tetszene... :)
22/30 anonim válasza:
Őszinte részvétem! Nagyon szép név az Erika is!
Sok boldogságot a kishúgodhoz!
23/30 anonim válasza:
A nevünket mindig mi választjuk. A szülők, nagyszülők, testvérek csak hiszik, hogy ők választották. :) Látod, a hugicád is így juttatta tudomásodra, hogy mi a legmegfelelőbb név a számára... ezt persze ne úgy értsd, hogy kiiktatta a drága nagyikádat. Ezek a dolgok sors szerűek, valaki megy és valaki jön helyette. Nincsenek véletlenek! A nagymama elvesztése iránti fájdalmat a hugicád fogja enyhíteni. Részvétem a nagymamád miatt.
24/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.:) Remélem neki tetszeni fog ez a név!
2010. máj. 10. 15:38
25/30 anonim válasza:
Őszinte részvétem. Igen, azt mondják, sokszor van úgy, hogy ha valaki világra jön a családban, akkor valaki elmegy :(
Neked nagyon szép neved van, az én nővérem is Réka. És az Erika is hasonló hangzású.
26/30 anonim válasza:
De lehetne 2 neve is mondjuk Tamás Erika Linda
28/30 anonim válasza:
Réka, Henriett és Erika. Szuper! :-)
Részvétem!
29/30 anonim válasza:
Részvétem. Férjem nagypapája tavaly hunyt el, rá 2 hétre megszületett a kislányunk. Nekünk s azt mondták, hogy egy megy, egy jön. Részvétem. Szép név az Erika.
30/30 anonim válasza:
Sajnálom...
Szép az Erika név, a legkedvesebb barátnőmet is így hívják, nekem is tetszik a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!