A te babád is csinál olyat, mintha kirázná a hideg. Nálunk mostanában,1-2 hete kezdődött és van, hogy egymás után többször is. Ez természetes náluk?
Hogy elbambul-e azt nem is figyeltem. Az is jelent valamit?
A sok mesenézés és az összerázkódás hogy függ össze? Nem értem? Mit fog az EEG kimutatni? Mire gyanakszik a dokid, hogy elküldött erre a vizsgálatra?
Az EEG-és vagyok.
Epilepsziára gyanakodnak. A Tv-nézéssel úgy függ össze, hogy a villódzó fények okozhatják.
3 éves lesz.
Állítólag 3 éves korig egy perc mese nézést sem szabadna engedni a gyerekeinknek, utána is napi 20perc maximum.
Az előző vagyok.
Ez a hideg kirázás nálunk 1 éves kora körül volt, elég sokszor, de elmúlt.
Az EEG kimutatja, ha az volt.( Epilepszia)
Én is remélem, hogy csak pisilt, de jobb megnézetni.
Azért került fel most napirendre, mert nem indult meg a beszéde.
Persze, nem futok vele orvoshoz, csak érdekelt. Egyébként mitől függ az, hogy mikor kezdik el a babák ezt csinálni? Úgy értem, eddig soha nem csinálta és persze felmerül az anyukákban, hogy most meg miért csinálja?
EEG - nálatok vannak még más tünetek is? Vagy gyakori volt, hogy elvitted orvoshoz? Egyáltalán miért javasolta a kivizsgálást? A nem beszélése miatt? Gyakori ez?
Szia!
Megvan az EEG eredménye, csak megnyugtatásként írok ide neked negatív lett.
Akkor valószínűleg a Te babád és az én kislányom is csak pisilt éppen.
Szép napot!
Az epilepsziát nem fogja a tv okozni...
Akkor minden gyerek és egy csomó felnőtt, aki mesét nézett gyerekkorában, epilepsziás lenne.
Hogy lehet kiélvezni a gyereknevelést, ha minden apró pici problémával EEG-re rohangálsz??? Az a vizsgálat többet árt, mint használ egy fejlődő szervezetnek. Én inkább ettől tartanék...
Neked írom előző:
Először is, nem rohangálok minden pici problémával orvoshoz.
Ha visszaolvasnál láthatnád, hogy miért kellett nekünk ez a vizsgálat.
Másodszor is: Egy felelősségteljes szülő ha látja, hogy valami baj van a gyerekével, igen is elviszi kivizsgáltatni.
Lehet, hogy hülyeség, mert minden rendben van, de ha nincs rendben, életmentő lehet az idejében megkezdett kezelés vagy terápia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!