Inglesina zippy sport babakocsi tudtok róla valamit? Hol kapható? Az esernyőre csukható érdekelne. Expressen láttam.
Figyelt kérdés
milyen gyártótól származik, kényelmes van valaki babájának?2010. máj. 3. 18:54
1/3 anonim válasza:
Nekünk Inglesina Zippy Free fordítható üléses (ki- és befelé is fordítható) ernyőkocsink van, nagyon jól kezelhető, kényelmes, stabil, megérte az árát.
Magyarországon nem kapható, de ismerek egy tolmács csajt aki kérésre behozza Olaszországból.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Már Magyarországon is kapni, a Kika áruházban (én a Reittter F. utcánál lévőben láttam) van rendelésre (8 hét szállítási idővel). Én bátran merem neked ajánlani, nézz szét, mert sok fajta van ( [link] Külföldön nagyon dícsérik, sokan jobbnak tartják, mint a Peg Perego-t - csak ez nincs agyon reklámozva, emiatt nem is olyan drága. Külföldről ugyanannyiba kerül, és még garanciád sincs rá, míg a Kika ad rá 1 évet.
3/3 anonim válasza:
Szia! Nekünk ilyenünk van. Tényleg jól össze lehet csukni,ezért is vettük, mert sokat megyünk kocsival, és akárhol csak előkapom... :) Mi Székesfehérváron vettük. Meg vagyok vele elégedve,annyi ami nem tetszik benne hogy a pántoknál a szövetet nem lehet leszedni, így nem mosható :S Az én kislányom meg szeret a babakocsiban nassolni... :) Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!