Melyik fiú név tetszik ezek közül?
Figyelt kérdés
Persze nem ezek szerint fogunk dönteni, de kiváncsi vagyok a véleményekre a nevek láttán/ hallatán.
Szilárd, Bulcsú, Flórián, Zente, Ervin, Vencel, Nimród
2016. dec. 28. 11:18
1/17 anonim válasza:
Az en vezeteknevemhez szerintem a Szilard lenne a legidealisabb, valamint a Nimrod baromi jol hangzik.
2/17 A kérdező kommentje:
A vezetéknevet kihagytam: Kányási
2016. dec. 28. 11:24
4/17 anonim válasza:
Tetszenek : Bulcsú, Flórián, Nimród
De a vezeték névhez szerintem olyan illik amiben nincs dupla mássalhangzó.
6/17 anonim válasza:
Zente illik a vezeteknevetekhez de nekem csak a Vencel tetszik kozuluk
7/17 anonim válasza:
Ezek közül a Szilárd, Ervin tetszik.
Kányásihoz viszont a Flórián passzol számomra leginkább.
9/17 anonim válasza:
Nimród, Zente, Szilárd tetszik. A többi ronda név. A Flórián mellé még b*z*s is. Virág név nem való fiúnak. Jácint kategória külföldi kivitelben. Az Ervin nagyon idegesít a Kevin (reszkessetek betörők) utánzat reklám óta. Habár előtte sem tetszett. A Bulcsúról pedig a búcsú jut eszembe. Elszomorít. A Szilárd nem divatos manapság, apáink korosztálya kapta főleg. Nekem János, Ferenc kategória, hiába szép, férfias. Nimródot vagy Zentét adnék. Magyar fiúnak tökéletes.
10/17 anonim válasza:
A Vencelt kihagytam. Na ez ritka ronda név. Akkor már inkább Vince.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!