Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minek kérdez itt meg bármit...

Minek kérdez itt meg bármit is az, aki aztán csak beleköt a válaszokba?

Figyelt kérdés

Ha az anyák elfogadják olyan védőnő tanácsát, akinek nincs gyereke és csak más anyák tapasztalatait továbbítja (NEM szakmai hátterű javaslatok!), akkor miért nem fogadják el más olyan anyák tanácsát, akinek ugyan szintén nincs gyakorlati tapasztalata egy-egy témában, de jóindulatúan válaszolnak az itt feltett kérdésekre?

Elképzelhetetlen, hogy valaki jó tanácsot ad babaápolás/nevelés kérdésben?

2010. máj. 3. 13:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Jaj meg a szerintetek is rosszul csinalom, hogy fel eves koraig csak anyatejet kap? mindenki tudja, hogy nem!De kell azt, hogy dicserjek, hogy O a tokeletes anya aki tud szoptatni es azok a szemet dogok akik tapszerrel etetik a gyereket... :P

Mi is tapszeresek vagyunk.

Jol kibeszeltuk oket.

Asszem abba kene hagyni, mert mi sem leszunk kulonbek naluk :)

2010. máj. 3. 15:55
 12/19 A kérdező kommentje:

15:53-kor válaszolónak!

Ne kérj bocsánatot, jót nevettem :D

2010. máj. 3. 16:00
 13/19 anonim ***** válasza:
72%

Az hiszem ala kell irnom, hogy konnyebb legyen azonositani:)

B

en vagyok a 14.03 14.55 es 15.53-az valaszolo.

2010. máj. 3. 16:09
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
nem 14.55 hanem 15.55 bocsi
2010. máj. 3. 16:10
 15/19 A kérdező kommentje:
Pedig lelkesen keresni kezdtem a 14:55-öt :D
2010. máj. 3. 20:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én kedvencem a mit adsz a babádnak enni, és ha válaszolsz, akkor le vagy hordva minden sz@rnak, béna anyának, aki méreggel eteti szerencsétlen babáját:S Múltkor belefutottam egy ilyen kérdésbe, jóhiszeműen válaszoltam is, és úgy le lettem sajnálva, hogy szívem szerint megráztam volna az anyukát. Szuperanya, szupergyerekkel, minden t napra pontosan előírásszerűen csinálnak, bárki eltér az általuk jónak tartott dolgoktól, akkor az szánalmas, gyerekgyilkos, sőt, bár nem nekem jött a válasz, b.sz.tlan ptsa is:S Na ezt egyszerűen nem veszi be a gyomrom. Miért is vannak ilyen piti emberek? Tele velük a világ... Sajnos. De találkoztam itt nagyon jó fej anyukákkal is, akikkel élmény minden nap találkozni.
2010. máj. 8. 21:35
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Attila anyukája, ahogy kiírtad a szignódat, azonnal lepontoztak:) Úgy látom nem lanyhul irányodban az érdeklődés:DD Én már nem is nagyon írom alá, pont emiatt, hogy ne adjak szórakozási lehetőséget aberrált embereknek:S

(hosszú szempillájú Máté anyukája)

2010. máj. 8. 21:41
 18/19 anonim ***** válasza:

Kedves utolso :)

Banyucira gndoltal, ugye:)

Aota kiderult, hogy mas is irja igy ala :)

En meg betti vagyok es azert a B betu :)

Azota Banycival egy masik forumon jol osszeismerkedtunk.

Meg nem is elmitettem Neki, hogy ugyan ugy irtunk ala :S

Holnap mondom is Neki :)

2010. máj. 9. 00:05
 19/19 A kérdező kommentje:

Azért annak örülök nagyon, hogy vannak tényleg jófej anyukák is, akik el tudnak viselni esetleg több féle választ is :D

Csak azért emeltem ki a kérdést, mert ismét belefutottam én is az ellenkezőjébe... néha tényleg sajnálom, hogy leírom a véleményem és ezzel segíteni akarok, aztán meg kiderült, hogy a kérdés célja nem is a segítség kérés vagy kíváncsiság, csak az önigazolás.

Szintén B :-)

2010. máj. 9. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!