A gyedigénylőn, hogy "mikor került a háztartásba a gyermek? "Azt kell írni mikor hazahoztuk, vagy mikor született?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 07:52
1/9 anonim válasza:
A születési időt. Én azt írtam bele!
3/9 Bea24 válasza:
Én azt írtam be, amikor haza hoztuk. 6.-án született és 8.-án jöttünk haza. Szerintem ezt kell oda írni. De ha mégsem Vagy biztos benne, hívd fel a területileg illetékes szervet.
4/9 anonim válasza:
a születési dátumot kell beírni, volt ilyen kérdés a családi pótlék v. a tgyás igénylőn is, akkor kérdeztem meg az illetékest
5/9 anonim válasza:
Saját gyereknél azt, amikor született.
Örökbe fogadottnál azt, amikortól a családotokhoz került.
Szerintem ezért van így írva.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Én is emlékszem h vmelyiken volt ilyen kérdés és ezért voltam magamra mérges, hogy nem emlékszem!
Köszi mégegyszer!
2010. máj. 3. 10:02
7/9 anonim válasza:
Én is azt írtam amikor megszületett!!!
*Sz*
9/9 anonim válasza:
Ez jó 9:04! Én is megkérdeztem őket, nekem meg azt mondták, hogy azt a dátumot, mikor hazahoztuk a kórházból! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!