Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hetes babával el lehet...

7 hetes babával el lehet menni egy hétvégére egy szállóba, ha az bababarát? Ugye nem túl korai ez még?

Figyelt kérdés
2008. okt. 7. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem vihetitek nyugodtan, még olyan pici, hogy nem nagyon veszi észre, hogy más környezetben van. Visztek neki egy utazóágyat amiben alhat. Szerintem nem lesz vele gond. tymy
2008. okt. 7. 14:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Viszünk neki ágyat :)
2008. okt. 7. 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ugyan én 'csak' a telekre vittem, de vittem egész hétvégékre, néha 4-5 napokra is 6 hetes korától. Szerintem nem lesz vele gond :) és ha utazósok vagytok, kifejezetten jó, ha korán kezditek (szerintem)! jó babázást
2008. okt. 7. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi is 6 hetesen szeltük át az országot a csaldért, és azóta is havonta utazunk. SEmmi baj nem volt.-)
2008. okt. 7. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi nyáron 8 hetes babával mentünk nyaralni. HA bababarát helyre mentek akkor nyugodtan.
2008. okt. 8. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!