6 és fél hós babám szeme színét nem lehet megállapítani, hol sötétzöld, hol barnás, de 1-2 hónaposan még nem volt zöld árnyalata. Aki ebben a cipőben járt milyen lett a szeme színe? És mikorra?
Az enyém 8,5 hónapos, még mindig nem tudnám megmondani, egyszer barnának, egyszer zöldnek látom, de néha meg inkább szürkéskéknek... Legtöbbször sötét, de mégsem barna. :)
Én azt hallottam, hogy azért 1 éves korára kialakul majd.
3 éves korig alakul ki a végleges szemszìn.
A fiamnak(9 éves) szìnvàltós maradt. Ha izgatott,mérges vagy vmi erős érzelem kerìti hatalmàba akkor mély olajzöld, ha csak van akkor vilàgosbarna,ha fàradt akkor egész sötétbarna,szinte fekete.
Lànyom most 9 hónapos és neki is hol zöld,holbarna, szerintem neki is ilyen maradt, mint a bàtyjànak.
16 hós lányomnak szintén hol zöld hol barna.
Kékszemmel született, aztán bezöldült...
Én 28 vagyok, de nálam sem lehet eldönteni h zöld v barna
A párom 33 éves, és azt mondanád, barna a szeme, de mikor fény éri, vagy úgy süti a nap, elképesztően mélyzöld, szóval...
Nekem is hol kék, hol zöldes. vagy szürkés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!