Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 és fél hónapos, tápszeres,...

5 és fél hónapos, tápszeres, eddig napi 5X evett kb. 220-240ml-rt. Egy hete folyamatosan csökken az étvágya. Miért nem eszik a babám?

Figyelt kérdés
Mára már kb. 150-170ml-ket eszik alkalmanként. Picit tüsszög, de orrából nem jön semmi.Kaki rendben van, kedélye picit nyomottabb.Láza nincs. Mit tegyek? Mivel próbálkozzak?
2008. okt. 7. 13:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Fogzás? Nem fájhat a kis ínye?
2008. okt. 7. 14:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is így volt ő ugyan annyi idős minta te kisbabád és pénteken kibújt a foga. Ez okozta az étvágytalanságot. Nyúlj be a szájába minden nap mert én is innen tudtam hogy hamarosan foga lesz. Már duzzadt az ínye és egyszer csak áttört a fogacska. És amúgy elkezdheted a hozzátáplálást is ha eddig még nem próbáltad. Persze csak akkor ha tápszeres. Ha anyatejcsis akkor még talán ne, bár ezt te döntöd el. Szóval nyugi lehet hogy jön egy fogacskátok.
2008. okt. 7. 14:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Jajjj, remélem nem beteg. Lehet, hogy tényleg a foga...bár most evett 210ml-t, ezzel elégedett vagyok. Elkezdtem a hozzátáplálást de csak almal, barack, burgonya a betöltött 6. hónapig, aztán jöna többi.
2008. okt. 7. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!