A kórházban fotózó babyboxosok ügyesek?
Milyen képeket készítenek? Beállított babák kellékekkel, vagy csak fekve miközben alszanak?
Megéri megrendelni a képeket?
mi nem kértük, de mivel vip szobában voltunk, megcsinálta a csaj, mondván, ha meggondoljuk magunkat, hívjuk fel, elteszi a képeket. Ugyanakkor amit a kórház oldalára feltesznek (minden babáról van 1 kép ajándékba, amit a honlapon is elérhetünk, elküldhetünk emailben), a mi babánkról nem elérhető. Írtam nekik már két levelet is, nem válaszoltak. Ott van a neve, adatai, de a kép nincs. Szóval én úgy gondolom, akiből úgy látják, lehet pénzt kihúzni, abból minden eszközzel megpróbálják kiszedni. Megrendeltük volna utólag a csomagot, de mivel a mailemre, hogy a kórház oldalára legyenek szívesek és töltsék fel az 'ingyenes' fotót, válaszra sem méltattak, nem rendeltük meg.
Amúgy a csajszi aranyos volt, azért is döntöttünk végül amellett, hogy megrendeljük, mert megnézegettük a neten a fotóikat (én előtte nem tudtam, hogy van ilyen), de ezután a hozzáállás után nem érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!