Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig lehet húzni a 2 hónapos...

Meddig lehet húzni a 2 hónapos oltást, lehet olyan, hogy a végén nem kapja meg? 11 hetes a lányom, még nem kapta meg a 2 hós oltást nátha meg gyulladt szeme miatt és a szeme most megint gyulladtnak tűnik.

Figyelt kérdés
2008. okt. 7. 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nálunk is volt ilyen, csak a 3 hónapos előtt betegedett meg a fiam. A 3 hónaposat 5 hónaposan, a 4 hónaposat fél évesen kapta meg. A dokink egyáltalán nem aggódott. Szerintem kérdezd meg Te is!

Jobbulást!

2008. okt. 7. 10:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az oltást mindenképp meg kell kapnia. Tehát amikor egészséges lesz meg fogja kapni. Mivel ez egy oltás sorozat és ha egy kimarad beteg lehet. Vagy ha nem lesz beteg fertőzhet... Egyébként meg ha nem adatod be neki a kötelező oltást eljárást lehet indítani ellened.

De most nem erről van szó. mivel ha beteg nem lehet beadni egyelőre nem fogja megkapni. Az orvos ezt tudja és nem fogja beoltani a legkisebb fertőzéskor sem. S neki kell tudnia,hogy ezt hogyan oldja meg. Mivel ez az oltás ennyire csúszik ,majd a következőt is csúsztatni fogja. Emiatt ne izgulj.

2008. okt. 7. 10:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! 11-én lesz 2 hónapos a kislányom, 30-án kell mennünk oltásra.Én nem aggódok, doki biztos tudja... :-)
2008. okt. 7. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!