Vennétek a helyemben szobai hintát?
Novemberben született a kisfiam. Azon gondolkozom, hogy vegyek-e neki egy ajtóra szerelhető hintát. A házunk mellett van egy játszótér. Szerintetek megéri venni? Ki tudnánk használni? Vagy csak pénzkidobás lenne? Na úgy döntök, hogy veszek, ti milyet vennétek a helyemben?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szerintem minden olyan játék praktikus, ami leköti a kicsi figyelmét, és ahol biztonságban hagyhatod, amíg végzed az otthoni teendőket.
Nekünk bölcsőhintánk volt, és jókat aludt benne a lurkóm. Főleg akkor volt hasznos, amikor fájt a hasa, mert az meg tudta néha nyugtatni őt.
A felakasztós hinta azért jó, mert ha a konyha mellé akasztod, tudod őt hintáztatni akkor is, amikor közben fő a tűzhelyen az ebéd. A fontos, hogy olyan hinta legyen, ami teljesen biztonságos, amiből nem tud kiesni.
Mivel az én kisfiam két éves, és a mai napig "hintabolond", ezért én személy szerint javaslom a hintát. Persze minden gyerek más, ezért biztosra nem mehetsz, de ha mégsem válik be, még mindig el tudod adni a Vaterán...
Hogy milyet vegyél, nem tudom, hiszen rengeteg fajta van. Nézelődj, és utána dönts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!