Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám arca tele van kiütéssel....

Babám arca tele van kiütéssel. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
5 hetes kicsikémnek az arca tele van apro pöttyökkel aminek a széle piros.Először azt gondoltam csak a melg miatt, de ma is tele van vele és nincs melege.De csak az arcán a testén nincs.Mitől lehet.Ja tápszeresek vagyunk, lehet akkor arra lett alergiás?Máskor is volt ilyen de most elég sok van :(
2008. okt. 7. 08:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a tápszertől is, de az anyai hormonok is ilyenkor kezdenek ürülni a szervezetéből az is okozhatja.

A mostani tápszerek, ha HA jelzés van rajta akkor hypoallergén elméletileg nem okozhat allergiát. Én azt tanácsolom azért beszélj vagy a gyerekdokival vagy a védőnővel.

15 hetes baba anyukája

2008. okt. 7. 08:34
 2/9 A kérdező kommentje:

Persze mindenképp beszélek vele épp ma jön csak gondoltam megkérdezlek titeket is.

A mi tápszerünk is Beba h.a. start aktiv.

Remélem nincs valami gond...

Köszi

2008. okt. 7. 08:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez tisztulási folyamat a babáknál.Nálunk is volt és általában a 6 hét után magátol szépen eltünik.Nem kell megijedni.Egy 4 hós. baba anyukája.
2008. okt. 7. 08:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk két hetesen volt hasonló, csak a fejen, de a haj alatt is. A gyerekorvos szerint baci okozta, és alkohollal és egy spec. rázókeverékkel kellett váltva kenegetni. Amikor rendbe jött, testápolót kevertetett rá.

Majd rá 3 hétre egy egész másféle kiütése lett, az mindenhol volt, csak a fején nem. Másképp is nézett ki. arra azt mondta, hogy allergiás jellegű, bár még ma sem tudjuk, mitől. De a Locoid elmúlasztotta a pöttyöket.

2008. okt. 7. 09:06
 5/9 A kérdező kommentje:

köszi.

De ahogy észrevettem reggel volt most már halványodott.Szóval magától elmulogat, nem állandó, de reggel elég élénken látszott.

2008. okt. 7. 09:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Hogyha kaptál sodu krém mintát a minta csomagba, akkor azzal kenjél rá mindig egy picit és hidd el el fog tűnni.Nekem olyan csomi járt amibe nem volt, de a védőnő szerzett nekem mintát.Szólj neki, ha nincs hátha te is kapsz.Amúgy a dm-bel 1600 egy tégely és nagyon sokáig jó.Nekem a karmolásokat is mindig másnapra eltünteti.
2008. okt. 7. 10:32
 7/9 anonim ***** válasza:
SUDO krém-bocsi
2008. okt. 7. 10:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálunk épp ma volt kint a védőnő ez miatt,2,5 hósan most egy hete van először. Mi is tápszeresek,ugyanaz mint ti,és nekem azt mondta ha nem váltottam semmi újra pl mosópor,akkor a tejtő,a hormonok miatt ,vagy én ettem olyasmit,pl sok tejet.De nem ettem,viszont én használtam egy homeos orrcseppet,amióta elhagytuk,halványodnak a pöttyök.Nekem is azt mondta ne aggódjak elmúlik.
2008. okt. 7. 10:59
 9/9 anonim ***** válasza:
tejtől
2008. okt. 7. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!