Babám arca tele van kiütéssel. Mi lehet ez?
Lehet a tápszertől is, de az anyai hormonok is ilyenkor kezdenek ürülni a szervezetéből az is okozhatja.
A mostani tápszerek, ha HA jelzés van rajta akkor hypoallergén elméletileg nem okozhat allergiát. Én azt tanácsolom azért beszélj vagy a gyerekdokival vagy a védőnővel.
15 hetes baba anyukája
Persze mindenképp beszélek vele épp ma jön csak gondoltam megkérdezlek titeket is.
A mi tápszerünk is Beba h.a. start aktiv.
Remélem nincs valami gond...
Köszi
Nekünk két hetesen volt hasonló, csak a fejen, de a haj alatt is. A gyerekorvos szerint baci okozta, és alkohollal és egy spec. rázókeverékkel kellett váltva kenegetni. Amikor rendbe jött, testápolót kevertetett rá.
Majd rá 3 hétre egy egész másféle kiütése lett, az mindenhol volt, csak a fején nem. Másképp is nézett ki. arra azt mondta, hogy allergiás jellegű, bár még ma sem tudjuk, mitől. De a Locoid elmúlasztotta a pöttyöket.
köszi.
De ahogy észrevettem reggel volt most már halványodott.Szóval magától elmulogat, nem állandó, de reggel elég élénken látszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!