Mit vegyek 5 hónapos babának karácsonyra?
Figyelt kérdés
Kislány.2016. dec. 11. 18:50
2/8 anonim válasza:
Tanuló kutyus/hugi nálunk ilyen tájt lett nagy kedvenc, 4 hónap elteltével is teli vigyorral és puszival árasztja el :) aranyos mondókák vannak rajta és imádja gyűrni ezerrel.
3/8 anonim válasza:
Fürdőjátékot, műanyag mesekönyvet, evőeszköz-készletet, zenélő játékot, alvós "rongyit".
4/8 anonim válasza:
Fp pocakpárna nagy öröm tud lenni :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jó ötlet mind! :)
Szerintem altató játék lesz.
2016. dec. 11. 21:04
6/8 anonim válasza:
ó. a pocakpárna nálunk hatalmas sikongatós örömet váltott ki..szerintem ha van rá keret, ne hagyjátok ki
altatós valami szerintem hétköznapi ajándéknak való, nem karira
7/8 anonim válasza:
Miután nem tudjuk a kérdező kilétét, akár egy testvér is lehet, ahol számít az ár.
Nem mindig a legdrágább ajándék lesz a kedvenc, fő az, hogy szeretettel adják!
8/8 anonim válasza:
Ruha, zenélő-világító akármi, felhúzható zenélő plüss, csörgő, rongylabda, szundikendő, játszószőnyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!