Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha meleg van mint mostanában...

Ha meleg van mint mostanában is, pólót vagy badyt adtok inkább nagyobb babátokra (15 hónapos)?

Figyelt kérdés
a badyt egymagába kevésnek tartom a hátának,viszont a kettő meg sok.A pólóból meg kint a dereka.Ti mit adtok rá,izgő mozgó szaladó gyerkőcötökre?
2010. máj. 2. 07:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezen gondolkozom, mit adok rá. Asszem rövidujjú badyt, mert eddig még nem mertem, csak hosszú ujjút, rá póló. Kell még alá a bady, meleg lesz, de ez nem az a nyári forróság, ha fúj a szél, hidegnek érzem. Csalóka! Még sosem volt beteg, megfázva sem, vigyázok rá, ha lehet:) 18 hós
2010. máj. 2. 07:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Fiam 14 hónapos, de van rajt mindig rövid ujjú body és rajt egy poló, ami általában hosszúujjú, idén még csak egyszer volt rajt rövidujjú, de az alatt is body. Szerintem annyira még nincs meleg, meg a szél is fúj sokszor, ő nagyon hamar náthás lesz. üdv
2010. máj. 2. 07:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
éjszaka body van rajta, dél körül már melege van, csak póló volt rajta, meg rövid nadrág. szerintem már meleg van( nem ma ) tegnap 27 fok volt a hőmérőn. így is izzadt, nem lesz beteg, taknyos. az én lányomnak mindig melege van.
2010. máj. 2. 08:34
 4/6 anonim ***** válasza:
body, a dereka nagyon kényes inkább a polót veszem le és csak a body marad.
2010. máj. 2. 09:19
 5/6 anonim ***** válasza:
17 hós, itthon csak egy body van rajta, de ha lemegyünk ráhúzok egy pólót is.
2010. máj. 2. 11:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Body, amíg lehet, azt is kap, nem szeretem ha kint van a dereka. Rövid bodyra kap egy ujjatlan kis trikót.
2010. máj. 2. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!