Meddig használtátok a textilpelust a babátoknál? És
mire?
Figyelt kérdés
Én még néha előkapok egyet-egyet.Etetésnél megtörölni pl.Nyolc hós a babám.
2010. máj. 1. 22:26
1/10 anonim válasza:
:D én pelenkázáshoz is használom:D a bambino mio belsőhöz szokott kapni sima cseh pelust is:))
2010. máj. 1. 22:35
2/10 anonim válasza:
Mi 10 hónaposak vagyunk és még használjuk, használni is fogjuk. szintén etetéshez.
2010. máj. 1. 22:41
3/10 anonim válasza:
Fiam 7 hónapos, használom törlésre kaja után vagy még az alváshoz a feje alá, az esetleges büfi miatt.
2010. máj. 1. 22:50
4/10 anonim válasza:
Mi is 10 hósak vagyunk,és még mi is használjuk. Általában a nem várt büfi eredményét töröljük le :)
Meg a szoptatáskor a csöpögő tejcsinek.
2010. máj. 1. 23:22
5/10 anonim válasza:
A lányom már elmúlt 1 éves, de etetésnél még mindig használok egy-egy megnedvesített pelust, pláne, hogy próbál egyedül enni, és több kerül az etetőszékre/földre/fülébe/stb., mint a szájába:)
Ha megyünk valahová, akkor is mindig van nálam, ha pelust kell cserélni útközben, akkor alá teszem, de szoktam zacskóban is vinni bevizezve, bármikor jól jöhet akármit megtörölni, pedig popsitörlő is mindig van nálam.
2010. máj. 1. 23:56
6/10 anonim válasza:
7 hónapos a lányom, mi is használjuk, törléshet (büfi), feje alá este ha netán kijön valami, ne a lepedő-matrac bánja, valamint ilyen melegben már a hordozóba vagy babakocsi aljára hogy ne nagyon izzadjon rá.
2010. máj. 2. 08:03
7/10 anonim válasza:
Hú,a kisfiam még mindig használja,már pedig pár nap múlva lesz 16 hónapos.Leginkább ölelgeti,szagolgatja a textilpelusokat,mindig másikat.Esténként úgy alszik el,hogy szorítja és hempereg vele az ágyban,ez egy rituálé nálunk. :)
Mostanában is jó szolgálatot tesz a pohárból való ivásnál.Gyakran több folyik ki,mint amennyi bement és kéznél van a pelus,sitty-sutty felitatom vele a vizet.
-mg
2010. máj. 2. 09:38
8/10 anonim válasza:
Amíg szopizott, mindig volt elöl 1-2 pelus, mert elég bukós volt (10 hóig). Utána már nem kellett. Már el is raktam az összeset, 1 van elöl, ha megyünk a védőnőhöz/dokihoz, ott alá kell teríteni.
Etetéshez törölgetéshez kis pici zsebkendőnyi törlőruhákat használok.
2010. máj. 2. 11:37
9/10 anonim válasza:
10 hónapos a kislányom, mi az esti fürdés után használjuk. azzal törlöm szárazra, én jobban szeretem, mint a törölközőt, mert a textilpelenka jól szívja vizet, és a hajlatokat is könnyebb megtörölni vele. Meg ha megyünk orvoshoz, tanácsadásra, vagy bárhová, pelenkázáskor azt szoktam aláteríteni. Evéskor inkább papírtörlőt, meg nedves törlőkendőt használunk.
2010. máj. 2. 11:56
10/10 anonim válasza:
Fiam 20 hónapos, és még mindig használjuk, szintén etetéskor, az arcát, kezét is szoktam megnedvesített pelussal megtörölni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!