Hogy ismerem fel babám fogzási fájdalmait? 16 hetes.
Figyelt kérdés
2008. okt. 6. 19:52
1/4 anonim válasza:
Megduzzad az ínye, nyáladzik, esetleg belázasodik, vagy mehet a hasa. Kicsit korainak találom, de nem lehetetlen, hogy fogzik a babád.
2/4 A kérdező kommentje:
A szomszéd anyuka és nagymama szerint is duzzadt az ínye, de én ezt nem látom első babás tapasztalalatlanként...
Régóta nyálzik, tömi a száját, de már nem csak nyalogat és szopogat mindent, hanem erőteljesen rág...
Most este kicsit nyűgösebb-látszólag ok nélkül...
2008. okt. 6. 20:20
3/4 anonim válasza:
Az én lányom 20 hetes. A fent leírt tüneteken túl napjában 1x legalább irtózatosan elkezd sírni, látszik, hogy fájdalmasan. Biztosan nem pocak, nem húzza a lábát. Mi bekenegetjük dologéllel az inyét, pár másodperc és abbahagyja. Az ember valahogy megérzi, melyik sírás mit jelent. Ha fájdalmasan sír, azt hallod, onnantól el lehet kezdeni találgatni, mi fájhat. Szerintem így kiszűrhető.
4/4 anonim válasza:
szia!!
az én babám keservesen sírt!!!!9hetesen kezdődött!!
sokat nyálzott még most is!!!és mindent megrág ami a kezébe kerül!!!!!most már!!!
4hós anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!