6 hós babának mit vennétek kb 20 000 ft értékben karácsonyra?
6-os vagyok. Az én fiam tudta értékelni a Jumperoo-t, mivel nagyon imádta.
Az igaz, hogy kb 4-5 hónap alatt kinőtte (kár hogy nem előbb vettem), de drágábban adtam el, mint amennyiért vettem. SZóval nem volt egyáltalán pénzkidobás.
Rokon babának biztosan nem vennék 20 ezer ft értékben ajándékot. Max. 5000 ft, ha valami hasznos dologról van szó, amire szükségük van. De játékot még 5000-ért sem vennék neki, mert biztos van már rengeteg játéka, és neki teljesen mindegy, hogy az x+1-edik játéka 5000 forintba került, vagy 1000-be.
Szóval vagy hasznos dologra költenék kicsit többet (de nem 20 ezret!!), ami megkönnyíti a szülők dolgát, vagy pedig, ha kifejezetten a babának kérnek játékot, akkor valami olcsót választanék. Simán lehet, hogy jobban tetszik neki, mint a 10 ezer ft-os játék... Nekem még nincs gyerekem, de a 8 hónapos unokaöcsém pl. egy színes rongynak tud a legjobban örülni, vagy annak, ha széttéphet egy papírt. Nem veszek neki 20 ezres játékot, ha tudom, hogy a csomagolásával játszik majd a legszívesebben...
Ha saját gyerek, akkor is csak hasznos dolgokat vennék ilyen összegben (pl. etetőszék), de akkor az nem a baba ajándéka lenne, csak egy szükséges eszköz ami a szülők dolgát könnyíti meg, nem is érdemes karácsonyhoz kötni...
Hintat. Fel lehet szerelni a szobaban is.
Agynemu, pled, rongybaba, pluss, furdojatek.
OFF
A féléves gyerekedtől külön élsz. F**ért csináltad akkor meg..:/
ON
Vegyél valami apróbb plüsst vagy játékot 2-3000 forint értékben, a fennmaradó összeget meg add oda az anyjának, ha annyira meg akarsz szabadulni a pénztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!