Hogy alakul egy két hónapos baba "napirendje"?
Ahogy alakítjuk.Nálunk most tanult meg egyedül elaludni,így általában van egy körforgás,felébred,kis játék,peluscsere, evés,majd kis játék,és alvás.Ez így megy estig, a fürdetésig,fürdés után már csak evés van,játék nincs.És szépen elalszik egyedül-
2,5 hós kislány anyukája
Ha segít, leírom a tegnapi napját a két hónapos fiamnak: negyed 9-kor ébredt (előtte hajnalban evett 5 körül), ébredezett, nyújtózkodott, pislogott, tisztába tettem, átöltöztettem, 9-9.30 szoptattam. büfizett, bambult a pihenőszékében, nézte ahogy teregetek, "beszélgettünk". Fél órán keresztül altattam, 1 órát aludt. 12.30-13 megszoptattam. Fél óra büfizés, babusgatás, bambulás. Séta, ezalatt két órán át aludt. Feljöttünk, 16.30-17 szoptattam. Nagy nehezen le tudtam tenni, 1 órát aludt. 20-tól fürdés, 20.30-21 szoptatás. Aztán be az ágyba, kb. fél óra kell neki, míg elalszik, és nem is kel fel hajnali négyig.
Hát nem tudom, mennyit segít ez neked, annyira közhely, de tényleg más minden baba. Meg hát nekünk se mindig ilyen a napunk, van amikor hatszor eszik egy nap, van amikor kétszer is sétálunk... A biztos csak a fürdetés, 20-20.30 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!