Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy alakul egy két hónapos...

Hogy alakul egy két hónapos baba "napirendje"?

Figyelt kérdés
2008. okt. 6. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Minden babánál máshogy.Ha ezt tudnák az anyukák,sokkal könnyebb lenne az életük.
2008. okt. 6. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy alakítjuk.Nálunk most tanult meg egyedül elaludni,így általában van egy körforgás,felébred,kis játék,peluscsere, evés,majd kis játék,és alvás.Ez így megy estig, a fürdetésig,fürdés után már csak evés van,játék nincs.És szépen elalszik egyedül-

2,5 hós kislány anyukája

2008. okt. 6. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért a szépsége mellett van egy másik oldala is amit nem írtam,ha hiszti van akár front miatt is akkor természetesen kicsit több a fentlét,nehezebb az elalvás,de sokat segít nekik a napirend,ha tudják mikor mire számíthatnak.Ja és a napközbeni sétát is kihagytam.Akkor is alvás közben.
2008. okt. 6. 14:27
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, egyenlőre nálunk csak a cici a biztos, szinte egész nap cicin van, azért kérdeztem h másoknál hogy zajlik egy nap
2008. okt. 6. 18:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem állt még be a tejed? Kevés? Hogy egész nap cicizne?
2008. okt. 6. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha segít, leírom a tegnapi napját a két hónapos fiamnak: negyed 9-kor ébredt (előtte hajnalban evett 5 körül), ébredezett, nyújtózkodott, pislogott, tisztába tettem, átöltöztettem, 9-9.30 szoptattam. büfizett, bambult a pihenőszékében, nézte ahogy teregetek, "beszélgettünk". Fél órán keresztül altattam, 1 órát aludt. 12.30-13 megszoptattam. Fél óra büfizés, babusgatás, bambulás. Séta, ezalatt két órán át aludt. Feljöttünk, 16.30-17 szoptattam. Nagy nehezen le tudtam tenni, 1 órát aludt. 20-tól fürdés, 20.30-21 szoptatás. Aztán be az ágyba, kb. fél óra kell neki, míg elalszik, és nem is kel fel hajnali négyig.

Hát nem tudom, mennyit segít ez neked, annyira közhely, de tényleg más minden baba. Meg hát nekünk se mindig ilyen a napunk, van amikor hatszor eszik egy nap, van amikor kétszer is sétálunk... A biztos csak a fürdetés, 20-20.30 körül.

2008. okt. 6. 20:13
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, igen kevés a tejem sajna :( azaz estére elfogy, kap pótlást és nyugodtabb, így én is össze tudom szedni a gondolataimat, és könyebben sikerül rendszert vinnem a napjainkb, a tegnapi napunk már sikerélmény..
2008. okt. 8. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!