Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet a fogzás miatt hőemelked...

Lehet a fogzás miatt hőemelkedése a babának ( végbélben 37,9 ) és hogy nagyon nyűgös napok óta, semmi nem köti le igazán, csak nyafizik? 15-én lesz 5 hós

Figyelt kérdés
A drnéni múlt hét szerdán mondta, hogy bizony jönnek az alsó fogai, duzzadt az ínye. Eddig jó baba volt, ritkán nyűglődött, szinte csak ha álmos volt. Ja és most sűrűbben is kíván aludni, az is lehet a fogaktól vagy az időjárás? Az étvágya sem a régi. Köszi
2008. okt. 6. 12:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az én babámat is nagyon megviselte a fogzás.Volt amikor hasmenése is volt, meg volt hogy hőemelkedése is volt mikor jöttek a fogai.Olyankor sokszor volt nyűgös.Étvágytalanság is jellemző szerintem ezek a fogzás egyértelmű jelei és a dokinéni sem talált nála semmit, akkor megnyugodhatsz.Sajnos megszenvedik a babák ezeket az időszakokat.
2008. okt. 6. 12:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet.Ha nagyon sírna a fogak miatt próbáld ki a Dentonixot vagy ha szükséges lázcsillapítót.Az én babámnak most 3 foga bújt ki egyszerre,Ő 1 hete étvágytalan,fáradékonyabb és ha próbálom etetni sokszor a felét is kihányja annak,amit megevett.
2008. okt. 6. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!