Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól használhatok a...

Mikortól használhatok a babánál rágó kendőt?

Figyelt kérdés
És a legnagyobb kérdésem az lenne,hogy mikortól hagyhatom bent neki,mert félek nehogy megfulladjon vagy ilyesmi..
2008. okt. 6. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már a szájába veszi a kezét odaadhatod neki.Eleinte én csak akkor adtam,ha vele voltam és láttam mit csinál.Később,mikor már ügyesebb lett bent is hagytam neki az ágyban.Ez kb 4-5 hónaposan volt,de minden gyerek más ütemben fejlődik.
2008. okt. 6. 12:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már rendesen meg tudja fogni akkor hagyhatod neki nyugodtan, én már 4 hósan odaadtam neki.
2008. okt. 6. 12:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Mi még 3hónaposak vagyunk,aktívan esszük mindkét kezünket,odaadtam neki,tettszik neki,mert nagy kutya feje van és karakteres,de még nem merem bent hagyni,mert félek az arcába rántja és nem tudja levenni ha épp nem vagyok mellette..
2008. okt. 6. 12:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám 4 és fél hós,és pár napos kora óta játszom vele,h a fejére teszek valamit-textil pelust,amikor vetkőztetem a pólót,bodyt-és amikor leveszem a fejéről mondom,h KUKUCS!Most már ott tartunk,h bármi a fejére kerül,lehúzza,és mosolyog!Jó babázást!
2008. okt. 6. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!