Nektek hogy tetszik a Gorzsa keresztnév?
A férjemnek és nekem is nagyon-nagyon tetszik a Gorzsa keresztnév,ugyanis a vezetéknév elég gyakori,viszont ez a név nagyon különleges,és szerintünk nagyon jó párosítás!:)
Az egyetlen negatívum a dolog kapcsán,hogy engedélyeztetni kell,de ettől eltekintve számunkra,és a pici számára is ez a tökéletes név.
A vezetéknév a Papp.
Mi a véleményetek erről a párosításról?
21/N
Én alapvetően imádom a ritka neveket. Én is olyat adtam, amilyet korábban én sem igazán hallottam, nehogy legyen az ismerősök között, sőt még az ismerősök ismerősei között sem! Szóval én értem, hogy miért akartok különleges nevet.
De! Minden rosszindat nélkül leírom, hogy mit gondolok a névről.
Először is ilyen nagyon ritkán van velem, de még csak megtippelni sem tudtam, hogy fiú vagy lány név. Ilyen talán még nem is volt velem. Másrészt nem is tetszik (nyilván nem nekem kell tetszeni, de a nyitottságom ellenére sem jön be!) Szerintem elfogadható becézése sincs, amire majd saját tapasztalatból rájöttök, hogy milyen hátrányai vannak.
És végül még azt tudom mondani, hogy egy babának szerintem ez elképzelhetetlen. Gorzsa baba? Szerintem borzalmas ez a név. Persze továbbra sem nekem kell, hogy tetszene. De olyan nevet nem adnék, amiről nehéz eldönteni, hogy milyen nemű. Nekem is ilyen a nevem, már az én szüleim is újítani akartak. Nincsen ezzel gomd, amíg ilyen Gorzsa babák nem születnek! Ne haragudj, de szerintem ez rossz választás, bár szerintem simán endegélyezik.
Remélem nem engedélyezik!
B+! Annyi szép név van már,de nem,nektek ki kell találni egy okádék nevet! Áruld el,miért?
Amúgy észlénykém,írd már be keresőbe,hogy hogy is akarod elnevezni a gyereked.
Regi nev. Ma talan telepulesnev?
Ugy, mint Berzence, Babocsa;)
Masodik nevnek talan.
Kérdező!
Írd be a google-ba, hogy Gorzsa. Nézd meg, mit ír ki automatikusan folytatásként.
(elárulom: Gorzsa húsüzem, Gorzsa paprika, Gorzsa tehenészet, Gorzsa húsbolt)
Ha ilyen nagyon beleszerelmesedtetek ebbe a névbe, kérvényezzétek, és vegye fel a férjed ezt a nevet, te meg utána folytasd, legyél Papp Gorzsáné.
Szörnyű. Én lánynévnek tippeltem amúgy.
Remélem nem engedélyezik. Annyi szép név van...
Rosszul vagyok az ilyen _az_én_gyerekem_a_világon_a_legkülönlegesebb,_senki_másnak_nem_lesz_olyan_neve_mint_neki névadásoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!