Milyen különleges nevet adtatok/adnátok a kislányotoknak?
Figyelt kérdés
2016. nov. 27. 18:31
11/13 anonim válasza:
Ami nekem tetszik, az Ludovika (Lujzaként becézhető), de azt hiszem, nem vállalnám be...
12/13 anonim válasza:
Az én kislányom Hanga lett. Nem gondolom különlegesnek, de felénk ritka. Régebben a Zselykét szerettem volna, de most nagyon divatba jött, így letettem róla.
13/13 anonim válasza:
Nekünk, ha lányunk lesz, Szimóna lesz. Nem az én kedvenc nevem, de nem is tartom ördögtől valónak. Lány nevekben nekem egyszerűen nincs favoritom. Sok tetszik, de egyik hallatán sem érzem, hogy 'na ez az!!!' A páromnak viszont nagyon tetszik ez a név; így ez az ő választása alapján fog eldőlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!