Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mostanában nagyon rosszul...

Mostanában nagyon rosszul alszik a 13 hetes kisbabám. Miért lehet? Hogy tudok segíteni neki?

Figyelt kérdés
Napközben igen keveset alszik, maximum délelőtt és délután 1-1 órát. Az éjszakával nagyon nincsen baj, ám a hajnali (olyan 4óra körüli) evés után már csak 1 órát alszik vissza és utána jó reggelt van... nehezen bírom rávenni magamat is h 5-6 körül felkeljek... :( Van valami jó tanácsotok?
2008. okt. 6. 09:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet,én próbálom minél később fürdetni,és jól megetetni,így egy kicsit kihúzza,ma is csak fél hatkor kelt először,ami nálunk nagy szó!
2008. okt. 6. 09:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Figyelj arra, hogy mikor eteted csak félhomály legyen, ne szólj hozzá, ne mosolyogj rá. Ha tisztába teszem az én babóm is felébred. én az etetést két részre osztom: az első rész amikor megeszi felét a kajának, utána böfi és tisztába tevés, a második felvonásban megeszi a többit és alvás...remélem segítettem.
2008. okt. 6. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!