Megéri ezt megvennünk? Jelenleg egy hónapos a babám, és nagyon ki lenne használva, mert babakocsink jó nagy, így nehezen tudunk közlekedni boltba, vagy bármi kisebb helyre.
Jó dolog kenguruzni, az én fiammal is így közlekedünk.
Mi kaptunk egy bébi kengurut, ami 3hónapos kortól 9kg-ig. jó.
Most már nagy 10hónapos, 10kg, és [link] használjuk.
Ha úgy vesszük, akkor egész jó árban veszel egy olyan kengurut amit 15kgig használhatsz, sacc 2éves gyerkőc, de akár nagyobb is. Mert ha egy bébist, és mondjuk egy olyat vennél, mint a miénk, akkor is ugyan ott vagy árban, mintha egyet vennél meg. Elég egy cuccot elpakolni, mikor nem kell már, de még terveztek babát, nem adnád el...
Mi most két kengurut pakolászunk folyton, mert a kicsit nem adhatom el, mert nem a miénk, csak használtuk, akitől kaptuk nem kéri vissza egyenlőre, nincs még akinek tovább adjuk... És van amit most használunk, annak is helyet találni, hogy elérhető legyen 24órában, de ne csak ledobva legyen, és egy kislakásban...
szia, nálunk is ez volt h elég nagy volt a babakocsi,így vettünk egy manduca nevüt :) ( [link]
Ami azért jó,mert biztosítja a babáknak a terpesztartást, anatómiailag helyes hordozását. Ezt a képen nem ismerem,hogy hordozáskor milyen tartásban van a baba,de az nem tesz jót ha csak lóg lefele a lába. Igaz hogy drágább,de a csípőjének ez a hordozási mód felel meg,a másik meg árt..szóval én ezt vettem,nekünk nagyon bevált,imádja a pindurka! 2hós kora óta hordozom benne,most 10hós :)
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.
Főleg Neked kedves Második válaszoló. Úgy veszem ki a szavaidból, hogy szeretitek........szerintem megvételre fog kerülni :-)
Igen, vannak olcsóbbak, amik tetszenek is.........csak mivel még ilyen picike a Kislányom, nagyon fontos szempont, hogy fektethető legyen.......ebben a kategóriában pedig csak drágábbakat találtam.
A böhöm nagy babakocsival meg semerre nem tudok menni a sétáláson kívül. Nagyon korlátozva érzem így magam.......még egy gyógyszertárba menés is problémás lenne. Erre nem gondoltunk mikor megvettük a kocsit, csak az útviszonyokat vettük számításba, meg hogy számomra ez praktikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!