Elhunyt szülő szülei elvihetik a gyerekeket magukhoz?
A gyereke aki 18 evesen ott hagyta mert szakmunkásnak szánta, nem akarta egyetemre engedni, leakarta húzni az Ô szintjükre.
A gyereke akit nem keresett ha beteg volt, ha szüksége lett volna az anyjára.
A gyereke akit 15 év után azért keresett meg, hogy pénz kéne, és ha már megkereste, elhordott engen a sárga földig, a hátunk mögött ( nem ismert, nem tudott rólam semmit) mert nagy volt köztünk a korkülönbség, biztos csak a pénze miatt vagyok vele.
A gyereke akinek nem jött el az esküvõjére, mert nincs pénze ruhát, ajándékot venni, akkor adtam neki pénzt, de végül mégsem jöttek el!!
A gyereke akinek a temetésének az intézéséért egy fûszálat nem tett keresztbe!!!
A gyereke akinek el sem akart jönni a temetésére, mert fogorvoshoz megy a lánya.
Ez a nô nem anya. És az én gyerekeimnek nem is a nagyanyja.
Remélem nem 1,5 év alatt kiveri ezt a hülyeséget a fejébôl.
Ha most azt mondanám neki kap félmilliót ha nem nyaggatja többet a gyerekeket zokszó nélkül bele menne, ahogy ismerem.
Ha 1,5 év múlva meg is ítélik neki a láthatást, én biztos nem viszem haza ( Ausztriában êlünk) Ô meg amilyen anyagias biztos sajnálná az útra a pénzt.
Szarni van joga maximum!!!!
Én anyám az 5,5 hónapos unokáját még egyszer se látta, azt se tudja mi van vele, mi van velem szarik a világra!! De tesóm párján keresztül kérdezősködik, na én meg elküldtem a barátnőt is a melegebb éghajlatra!! 1,5 éve nem látta a lányát, akkor ez maradjon is így!
Kérdező: Ne engedd a szipirtyónak, hogy egy ujjal is hozzájuk nyúljon! Semmit nem tett se a fiáért, se az unokáiért és most sem akar, csak élősködni kicsit! Az ilyen csak elutasítást érdemel, semmi mást. Visszakapja amit adott!
"De a nagyanyja, es joga lesz a lathatasra, nyugodj bele."
Nem kell belenyugodnia, mert ilyen előzmények után nem fog láthatást kapni a "nagymama".
A gyámügyhöz kell mennie egyébként, ha akar láthatást, de a Kérdező hivatkozhat érdemtelenségre és sok esélye így nincs a mamának.
Sajnos Kérdező vannak ilyen szülők, nálunk is hasonló a helyzet, apósomék minket is a gyámüggyel fenyegetnek éppen, ha nem járulunk a színük elé a gyerekkel ( a mi fiunk 4,5 éves, eddig nem érdekelte őket, most bekattantak). Gusztustalanak az ilyen emberek.
"De a nagyanyja, es joga lesz a lathatasra, nyugodj bele."
Nem kell semmibe belenyugodnia a kérdezönek, ugyanis ilyen esetben a angyszülönek nincs semmiféle joga, érdemtelenségre hivatkozva nem fognak semmiféle láthatást emgítélni.
Amig nincs rola birosagi vegzesuk, hogy lathatjak oket egy meghatarozott idointervallumban addig semmi joguk nincs latni oket, nem hogy elvinni.
Terelhetik jogi utra a dolgot, de mivel eddig sem lattak oket ezert nem valoszinu, hogy elernek barmit is.
Reszvetem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!