Kinek a babája esett át a 3 napos láz + kiütés nyavaján?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mi ez az izé? Nektek mennyi idősen esett át rajta. Sajna most csak helyettes dokink van és .....-ot se ér.2010. ápr. 29. 19:27
2/13 A kérdező kommentje:
És mit adtatok rá neki?
2010. ápr. 29. 19:28
3/13 A kérdező kommentje:
Sajnos mi most tapasztaljuk (7 hós a manó). A doktornő is magyarázott valamit, de igazán a barátnőm világosított fel hogy van egy ilyen nyavaja.
2010. ápr. 29. 19:29
4/13 anonim 

válasza:

Az én barátnőm fia átesett rajta. Azt hiszem csak a lázcsillapítás a megoldás, mert valamilyen vírus okozza, és magától elmúlik. Legalább is nekem ezt mondta a barátnőm. Nem tudom pontosan, de valamilyen herpesz vírust emlegetett. Nem tudom, hogy mennyi idős volt a kisfia, pár hónapos, de már elmúlt fél éves, az biztos.
5/13 anonim 

válasza:

Szia! Ez egy virusfertozes, nem kell ra semmilyen gyogyszer, magatol elmulik. A lazt kell csak csillapitani. A kicsim 6 hos koraban kapta el.
6/13 anonim 

válasza:

Csatlakozom.Kislányom 1,5 évesen esett át rajta.Semmi más tünete nem volt (kiütés sem)a nehezen levihető lázon kivűl.És valóban 3 nap, 4. napon mint ha mi sem történt volna.De az a 3 nap kemény volt:(
7/13 anonim 

válasza:

Az én kisfiam 6 hónapos volt. A lázát kellett csillapítani, de nálunk szerencsére nem ment fel neki nagyon. 3 nap múlva elmúlt a láz, 4. napon jöttek a pöttyök, amik 3 nap múlva elmúltak.
*sz*
8/13 anonim 

válasza:

10 hós lányomnak 39 körüli láza volt 3 napig,utána 3 nap kiütés,calcimuscot és fenistil cseppeket kaptunk,lázát kellett csillapítani
9/13 anonim 

válasza:

7 hós 1 hetes volt, amikor előjött neki, akkor jött az első foga ki, valószínűleg ez megviselte az immunrendszerét. azóta is mindig elkap legalább egy megfázást fogzáskor. csak a lázát csillapítottuk. elég kis csúnya betegség, de ártalmatlan.
10/13 anonim 

válasza:

Szia!Kb. 1 hete voltunk benn.38,8ig ment fel a láza.Nurofen.A doki is látta,de semmi más baja nem volt.A pöttyök az utolsó nap jöttek ki-tele volt arca,hasa,háta.Kb. azok fél nap alatt elmúltak.KItartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!