Más kisgyereke is sokat ugrál? Ez normális?
4es vagyok, ha csak ugrált volna nem vizsgáltatom, tehát nem ugrálás miatt lett csak vizsgálva.
Most 3.5 éves, összetett mondatokban beszél, nagyon okos, mozgásában ügyetlenebb, nem ragozom. Autista. Szeptembertől viszont normál ovit kezdhet, mert nagyon fejlődik, szereti az embereket és szórakoztató kis figurám mindent tud (suliba mehetne, ha irányìthatóbbak lennének a kis mozdulatai, még csak firkálgat ...)
Furcsa volt, mert pl 2 évesen sétáltunk és egyhuzamban mondta hogy mamamama de még tatta az emeletes házakat és azt hittem arra gondol ez az a tömb ahol a mama lakik, de mindegyik ???
De hampl kérdeztem mit mond a kutya? , vuvu, vagy én ki vagyok? Anya. De nem közölt. Ő nem hozott oda megmutatni, de ha kérdeztem mindent megmutatott. Melyik az S betű? Hol a piros házikó? Melyik a 7-es szám? ... Tehát mindent! Tedd a fiókba a zoknit. Tudta melyik fiókba, és vissza is tolta utána. Kivette a hűtőből a tejet, vissza is tette ...
Későn lett közléses beszéd pl anya kérek kakaót (3 évesen) 2 évesen kakaó! De most már mást is közöl pl kiszeretnék menni, nem szeretnék bemenni, félek, kapcsoljuk be a rádiót, zenét akarok hallgatni ... Tehát sok. Mivel tudja az összes autó márkáját, ìgy séta közben megállapìtja pl ez egy kék Ford "pikáp". Neeem ez nem egy fekete Honda anya, hanem ez egy türkiz Mazda. Tehát nagyon okos, csak nehéz haladni pl szobatisztasággal, vagy megérteni mit miért nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!