Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen naptejet ajánlanátok 6...

Milyen naptejet ajánlanátok 6 hónapos babámnak?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 08:18
 1/5 anonim ***** válasza:
nekünk a babe-t javasolta a bőrgyógyász és be is vált. avaly tengernél nyaraltunk, semmi jól megvédte az akkor márfél éves lányomat, aki amúgy vizipók, sokat volt a vízben :)
2010. ápr. 29. 08:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen árban van ez a naptej? Köszi.
2010. ápr. 29. 09:04
 3/5 anonim ***** válasza:
nekünk is a babét javasolták.ha minden igaz,5000 ft körül van.de minden babanaptej ennyibe kerül,pár száz ft különbség van.
2010. ápr. 29. 09:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is babét vettem, nagyon nem is keresgéltem mást. 4800 körül van az ára, 100 ml-s az 50+-os naptej, de nagyon kevés kell belőle. Most még csak a kis arcát kentem, egy borsónyit nyomtam a kezemre, de a fele rajta maradt. Nagyon sűrű, jól el kell kenni, és ezek az 50 faktorosak tényleg vízállóak (párom 50 faktorosát a balcsis fürdés után este a zuhanyzáskor úgy kellett ledörzsölni... de muszály, mert napallergiás)

De van 30 faktorosa is a babénak, az 200 ml-s, és van spraybe is. Azoknak az árát nem tudom. De szerintem nyáron biztos kell az 50-es...

2010. ápr. 29. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:
DM-es 30 faktoros,gyerekeknek való.Vagy ha tengerpartra mentek,akkor 50 faktoros.
2010. ápr. 29. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!