Egy éven aluli babák szülei! Milyen gyakran csináltok kettesben programot a baba nélkül?
Mi kb havi 1 alkalommal el szoktunk menni. 2 hónapos korától szuperül beállt a rendszer kisfiamnál, pontosan tudtuk, mikor fog este enni, ébredni, aludni.
Anyatejes baba, általában este 7kor még megszoptattam, utána elmentünk moziba/vacsizni/barátokkal találkozni, a szüleim pedig nálunk vigyáztak rá. Egyszer kelt enni 10 után, azt cumisüvegből kapta ilyenkor, ha nem értünk haza addigra.
7 hónapos korától pedig átalussza az éjszakát, így a havi 1 kimenőn túl simán szokott nálunk is vendégség lenni, barátok hozzánk jönnek este vacsizni, társasozni, játszani valamit.
Szóval nagy mázlink van, az biztos :) Szerintem fontos ilyen alkalmakat találni, mert nagyon feltölti az embert. Mivel anyukám vigyáz általában a babára, tudom, hogy biztosan nagyon jól érzi magáz a kisfiam is.
Taszeres.4hos volt mikor eloszor a mamanal aludt.elotte is voltunk mar ketten,de csak ugyet intezni,bevasarolni ilyenek.(nalunk a bevasarlas 3-4 ora minimum)
Most 7,5hos es felujitas miatt tegnap delutantol vasarnap estig a mamanal van.
Ezt muszalybol,nagy a por (falat vesunk,csiszolunk)
De lenyegeben igy is kettesben vagyunk.
Es most a kemeny melo utan eldoglunk az agyban es megnezunk valami jo filmet.
De a mama sokszor vigyazott mar ra ugy,hogy apa reggel vitte,este hozta.
Mikor mamanal van, vacsizni megyunk,moziba,setalni a varosba,baratokkal talalkozunk ilyenek.
Azert most mar hianyzik rendesen.pityeregtem is mikor messengeren beszeltunk mamaval.de ez a sok kosz nem hianyzik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!